Ελασσόνα

Τα καπάκια αλληλεγγύης & ανθρωπιάς ταξίδεψαν ….για Λάρισα.

Τα καπάκια αλληλεγγύης, ανθρωπιάς και ανακύκλωσης ταξίδεψαν ….για το Γιώργο στη Λάρισα.

 Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Τσαριτσάνης σε συνεργασία με Δημοτικά Σχολεία, Νηπ/γεία,φροντιστήρια ,το Σύλλογο,πλέον,Ελασσονίτες Εθελοντές-Ενεργοί Πολίτες και τη συμμετοχή με εθελοντική και ανιδιοτελή προσφορά, πολιτών αλλά και παιδιών από όλη την Ελλάδα (Βόλο,Λάρισα,Θεσ/νίκη,Αθήνα) και την ευρύτερη περιοχή του Δήμου Ελασσόνας,μάζεψαν τα καπάκια της ανθρωπιάς.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσοι βοήθησαν στην προσπάθεια αυτή και να χαρίσουμε έτσι, ένα χαμόγελο επιπλέον στο Γιώργο και την οικογένειά του.Επίσης τη μεταφορική του Βασίλη Πλιάτσικα για τη δωρεάν μεταφορά,τα καπάκια, στη Λάρισα,καθώς και τον Άρη Ράμμο για το χώρο που μας διέθεσε και θα συνεχίσει,για την αποθήκευσή τους.

Να υπενθυμίσουμε ότι το Δ.Σ του Εξωραϊστικού Συλλόγου σε συνεργασία με το Δημοτικό Σχολείο Τσαριτσάνης πρόσφεραν καπάκια ανθρωπιάς και στο Ναό Αγίου Δημητρίου Ελασσόνας,με διαδρομή στο κοινωνικό παντοπωλείο και αμαξίδιο στο Κέντρο Υγείας Ελασσόνας

Συνεχίζουμε να μαζεύουμε στον ίδιο χώρο τα καπάκια της ανθρωπιάς και να καλλιεργούμε την αλληλεγγύη και το πνεύμα της ανακύκλωσης.

Καλούμε τους  φορείς και συλλόγους αλλά και τους πολίτες για συμμετοχή και κοινές δράσεις για όλα τα προβλήματα του τόπου και της κοινωνίας.

Το Δ.Σ.  του Εξωραϊστικού Συλλόγου Τσαριτσάνης

Previous ArticleNext Article