Ελασσόνα

Κατσιαντώνης σε Πανθεσσαλική Ένωση Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας: “Σας ευχαριστούμε για τα δυνατά μαθήματα ψυχής”

Συγκίνησαν βαθύτατα το Βουλευτή Λάρισας Γιώργο Κατσιαντώνη, τα δυνατά μηνύματα που έστειλαν μέσα από την ίδια τους τη ζωή, τα μέλη της Πανθεσσαλικής Ένωσης Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας, στην πρώτη εκδήλωση για την Παγκόσμια Μέρα της ΠΣ, που πραγματοποίησαν στη Δημοτική Πινακοθήκη- Μουσείο Γ.Ι.Κατσίγρας στη Λάρισα.

“Είστε από τους πιο δημιουργικούς ανθρώπους που έχω γνωρίσει, κάνετε με επιτυχία όλα αυτά που ονειρεύεστε, δίνοντας μαθήματα ζωής σε όλους εμάς που δεν έχουμε κινητικά προβλήματα και που επαναπαυόμαστε στην αναβολή του αύριο… Σας θαυμάζω πραγματικά γιατί είστε αληθινοί αγωνιστές” , δήλωσε ο Γιώργος Κατσιαντώνης που ξεναγήθηκε με ενδιαφέρον στην Έκθεση Ζωγραφικής της ομάδας Εικαστικής Έκφρασης και Δημιουργικής Απασχόλησης της ΠΕΑμΣΚΠ και του δασκάλου της Μιχάλη Βακαλούλη.

Ο Βουλευτής Λάρισας αγόρασε με χαρά το παιδικό βιβλίο “Η Σκληρή Κυρία Πλάκα” που παρουσίασε η συγγραφέας του Βερόνικα Αποστόλου. Συγκλονίστηκε από την ιστορία, που περιγράφει τη ζωή ενός κοριτσιού που ζει με τη μητέρα του που πάσχει από σκλήρυνση κατά πλάκας, και που ζωγραφίζει τα όμορφα όνειρά του… Να γίνει μια δυναμική μπαλαρίνα όπως ήταν η μητέρα του κάποτε.

” Οι υψηλοί στόχοι στη ζωή κερδίζονται όταν έχεις δυνατή ψυχή, και εσείς το αποδεικνύετε περίτρανα”, ανέφερε ο Γιώργος Κατσιαντώνης, που καταχειροκρότησε την ομάδα ΣΥΝ- ΧΟΡΟ της ΠΕΑμΣΚΠ, και προσωπικά τον καθένα από τους χορευτές. Τη Τζένη Ράπτη (χορεύτρια αγωνιστικού χορού με αναπηρικό αμαξίδιο), την Πρόεδρο της Πανθεσσαλικής Ένωσης Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας Μαρία Κούτσικου, την οποία ευχαρίστησε για την εκδήλωση με μια ζεστή αγκαλιά, το Γιάννη Καλτάση, την Ηλιάνα Παπαλοπούλου, και τη δασκάλα- χορογράφο Μαριέττα Χαρταλάμη.

Previous ArticleNext Article