Λάρισα

ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας για Κ. Αγοραστό: «Η αρχή του τέλους…»

Τα όρια της πατριδοκαπηλίας ξεπέρασε πλέον, με τη δημόσια κριτική του προς την κυβέρνηση, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας και πρόεδρος της ΕΝΠΕ, Κώστας Αγοραστός.

Αφορμή υπήρξε η συζήτηση στην κοινή συνεδρίαση των Επιτροπών της Βουλής για το Μεσοπρόθεσμο Πλαίσιο Δημοσιονομικής Στρατηγικής 2019 – 2022, στην οποία αποδόθηκε ο τίτλος «ζητώ συγνώμη που πίστεψα τον κ. Σκουρλέτη», η αιτία όμως βρίσκεται στην αγωνιώδη του προσπάθεια να χαϊδέψει τ’ αυτιά του Προέδρου της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, παίρνοντας επάξια την σκυτάλη από τον … συνοδοιπόρο του κ. Πατούλη.

Όταν αυτός δηλώνει ότι «λυπάται που πίστεψε» τον υπουργό Εσωτερικών, εμείς καταλαβαίνουμε ότι προφανέστατα διαισθάνεται πως και στην Τοπική Αυτοδιοίκηση ξεκίνησε το τέλος του «Αυτοκράτορα».

Προξενεί δε αλγεινή εντύπωση η προσπάθεια του κ. Αγοραστού να συνεχίσει την υπεράσπιση αυτού που ο ίδιος χαρακτηρίζει «υπερκομματικό πατριωτισμό» στον τρόπο με τον οποίο πολιτεύεται.

Ο Περιφερειάρχης, όπως και κάθε Ελληνας, γνωρίζει πολύ καλά ότι, με το κλείσιμο της 4ης Αξιολόγησης και την επακόλουθη καθαρή έξοδο από τα μνημόνια, η χώρα επιστρέφει στην κανονικότητα, κατάσταση την οποία ούτε να διανοηθούν κατάφεραν με τις πολιτικές τους οι προηγούμενες κυβερνήσεις της περιόδου της κρίσης.

Οι πολίτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν αυτή την κανονικότητα τους αμέσως επόμενους μήνες και στο τέλος της τετραετίας να την αποτιμήσουν με την ψήφο τους στις εκλογές.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Previous ArticleNext Article