Αθλητισμός

Συνεχίζει μόνος στην κορυφή ο ΠΟΕ κέρδισε 3-1 το Σμόλικα

Παρουσια αρκετων φιλάθλων παρα το σχετικο κρυο και την ψιλοβροχο πριν το ματς, ο ΠΟΕ παρουσιαστηκε για ακομη μια φορα σοβαρος και αποτελεσματικος με καλη κυκλοφορια της μπαλας δυναμη τρεξιματα και πολλη ενεργεια δεν αφησε τον Σμολικα σε κανενα σημειο του ματς να ελπιζει περισσότερο απο κατι καλυτερο περα απο μια καλη εμφανιση.

Ο ΠΟΕ ήταν σοβαρός παρα τις απουσιες Ματουλα και Νταμπωση και κερδισε σχετικα ευκολα τον Σμολικα Φαλανης με γκολ στο 9 λεπτο του 1ου ημιχρονου με τον Μπαρλαγιαννη (φοβερη κεφαλια στο γαμα της εστιας), στο ξεκινημα του δευτερου ημιχρονου στο 46 με τον Λαζαριδη. και στο 67 με τον Ζηρδελη, ενώ στο 80 να μείωσε σε 3-1 ο Γουλουλης για το Σμολικα με πλασε.

Π.Ο.Ε (Ζ. Ζιάγκας): Γούπος , Μπούσιας (88’ Καραγκιόζης), Λαγός, Σουγλής, Περτζιόνι, Αθανασούλης, Χάμος (76’ Πετάνι), Καραγκούνης, Μπαρλαγιάννης, Πεπκολάι (82’ Κουκούλης), Λαζαρίδης (65’ Ζηρδέλης) 
ΣΜΟΛΙΚΑΣ (Β. Μπακογιάννης): Γραβάνης, Τσιρογιάννης, Σκούπρας, Καρέντζος (46’ Λάλλος) , Ζαμπέτας, Γκατζιούρας (32’ Γκατζούλης), Μολάς, Ηλιόπουλος (56’ Χασιώτης), Μπέτσης, Μπόντε (72’ Γουλούλης).
Διαιτητης: Μπουμαρσοπουλος, Βοηθοι: Αναστασιου ,Ντελεζος θ.
*Χρήστος Αγοραστός
Previous ArticleNext Article