Ελασσόνα

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο Ελασσόνας

Με την ειδική συνεδρίαση που αφορά τον προϋπολογισμό του 2019, η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα το απόγευμα στις 19:00 και με κανονική συνεδρίαση στις 19:30 θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο Ελασσόνας, με τα κάτωθι θέματα:

  1. Έγκριση του προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων του Δήμου Ελασσόνας έτους 2019. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.
  2. Έγκριση του Ολοκληρωμένου Πλαισίου Δράσης έτους 2019 του Δήμου Ελασσόνας. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.
  3. Έγκριση του τεχνικού προγράμματος έτους 2019. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Γκέκας.
  4. Έγκριση τροποποίησης του τεχνικού προγράμματος έτους 2018. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Γκέκας.
  5. Έγκριση αναμόρφωσης του προϋπολογισμού εσόδων – εξόδων έτους 2018. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.
  6. Έγκριση υποβολής αιτήματος για δωρεάν παραχώρηση της χρήσης του Καπνεργοστασίου για 25 χρόνια. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Γκέκας.
  7. Έγκριση υποβολής πρότασης στο Ε.Π. «Ανταγωνιστικότητα, Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία» και στον Άξονα 03 με τίτλο Δημιουργική επανάχρηση δημοτικής ακίνητης περιουσίας. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Γκέκας.
  8. Ανάληψη δεσμεύσεων για τη διασφάλιση της προσβασιμότητας και λειτουργικότητας του χώρου όπου θα στεγαστεί η Γαλακτοκομική Σχολή Ελασσόνας. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Γκέκας.
  9. Έγκριση πρωτοκόλλων προσωρινής και οριστικής παραλαβής έργων. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Γκέκας.
  10. Έγκριση 1ου ΑΠΕ του έργου «Ανάπλαση Κ.Χ. στην Τ.Κ. Στεφανοβούνου». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Γκέκας.
  11. Σύσταση επιτροπών για την παραλαβή έργων και κλήρωση των Δ.Σ. που θα συμμετέχουν σε αυτές. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Γκέκας.
  12. Έγκριση παράτασης της Προγραμματικής Σύμβασης με την ΔΕΥΑΕΛ για την υλοποίηση της πράξης «Αντιμετώπιση λειψυδρίας στο Δήμο Ελασσόνας». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Γκέκας.
  13. Έγκριση υποβολής πρότασης στο Ε.Π. Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον & Αειφόρος Ανάπτυξη για την χαρτογράφηση των δικτύων ύδρευσης της ΔΕΥΑΕΛ και έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης με την ΔΕΥΑΕΛ για την υλοποίησή του. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Γκέκας.
  14. Έγκριση τροποποίησης της απόφασης υλοποίησης με ίδια μέσα του Κέντρου Κοινότητας Ελασσόνας ως προς τα πραγματικά δεδομένα πρόσληψης του προσωπικού. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Γκέκας.
  15. Έγκριση χορήγησης δικαιωμάτων διέλευσης δημόσιου δικτύου τηλεπικοινωνιών στην Τ.Κ. Πραιτωρίου. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Γκέκας.
  16. Έγκριση μετονομασίας της Πλατείας Υδάτων στην Δ.Κ. Ελασσόνας. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Γκέκας.
  17. Εξέταση αιτήματος για παράταση της συμβατικής προθεσμία του έργου «Αντικατάσταση στέγης Κλειστού Γυμναστηρίου Γυμνασίου Καλλιθέας». Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ιωάννης Γκέκας.
  18. Γνωμοδότηση επί των μεταβολών σχολικών μονάδων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης για το σχολικό έτος 2019 – 2020. Εισηγητής ο Δ.Σ. κ. Νικόλαος Τσουκαρέλας.
  19. Έγκριση χορήγησης άδειας πλανόδιου εμπορίου. Εισηγητής ο Δ.Σ. κ. Αναστάσιος Γκατζιούρας.
  20. Έγκριση διοργάνωσης εκδηλώσεων την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Έγκριση εξειδίκευσης της σχετικής πίστωσης. Εισηγήτρια η Αντιδήμαρχος κ. Αλεξάνδρα Τσιαντέ.
  21. Έγκριση διοργάνωσης προγράμματος προληπτικής ιατρικής. Έγκριση εξειδίκευσης της σχετικής πίστωσης. Εισηγήτρια η Αντιδήμαρχος κ. Αλεξάνδρα Τσιαντέ.
  22. Έγκριση οργάνωσης και λειτουργίας τμημάτων εκμάθησης παραδοσιακών και σύγχρονων χορών και χορωδιών για παιδιά και ενήλικες. Εισηγήτρια η Αντιδήμαρχος κ. Αλεξάνδρα Τσιαντέ.
  23. Εξέταση αιτήματος για παραχώρηση της χρήσης μίας αίθουσας του Δημ. Σχολείου Μικρού Ελευθεροχωρίου για διάστημα 6 μηνών με σκοπό την βιντεοσκόπηση της τοπικής παραδοσιακής χορωδίας γυναικών. Εισηγήτρια η κ. Αλεξάνδρα Τσιαντέ.
  24. Έγκριση εκμίσθωσης χώρου στην κεντρική πλατεία Ελασσόνας για την εγκατάσταση Λούνα – Παρκ την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.
  25. Εξέταση αιτημάτων του Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Διονύσιος Μπαλούκας.
  26. Έγκριση του πορίσματος της Επιτροπής καθορισμού του τιμήματος για την αγορά ιδιωτικού ακινήτου στην Δ.Κ. Ελασσόνας. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.
  27. Έγκριση κατάργησης του τέλους ενταφιασμού για απόρους. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.
  28. Έγκριση εκμίσθωσης δημοτικών αγροτεμαχίων. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.
  29. Αποδοχή και απόδοση της τακτικής χρηματοδότησης μηνός Νοεμβρίου του ΟΚΠΑΠ. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.
  30. Έγκριση πρόσληψης προσωπικού με συμβάσεις διάρκειας δύο (2) μηνών. Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Δημήτριος Λέκκας.

 

Previous ArticleNext Article