Αθλητισμός

Στον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣΛ ο ΠΟΕ με αντίπαλο τον Δαμασιακό

Ισοπαλια 1-1 και προκριση του ιστορικου Π.Ο.Ε στον τελικό του κυπέλλου ΕΠΣΛ μεσα στην εδρα του Ηρακλη Λαρισας σε ενα καταμεστο γηπεδο απο φιλαθλους. Γ ομάδα της Ελασσόνας  παρουσιάστηκε ψυχωμενη και αριστα στημενη στο γήπεδο, επαιξε με παθος για την προκριση κυνηγωντας 1 γκολ που τελικα το πετυχε με τον Μπαρλαγιαννη Ν και εδωσε τελος στης ελπιδες του Ηρακλη για την προκριση στον τελικο.
6′ σουτ του Ναστα αουτ
7′  σουτ του Καραγκουνη αουτ
24′ σουτ του Γιαννακοπουλου χωρις αποτελεσμα
25′ πασα του Καραγκουνη στο Ζηρδελη ανατροπη απο τον αμυντικο του Ηρακλη και παρα της διαμαρτυριες του ΠΟΕ δεν δοθηκε τιποτα .
39′ σουτ φαουλ του Χριστιδη ψηλοκρεμαστο και εγινε το 1-0 για τον Ηρακλη
60′ κεφαλια του Μπαρλαγιαννη Ν στο δοκαρι, νεο σου του Ζηρδελη απο κοντα και η μπαλα αουτ
76′ σουτ φαουλ του Ναστα αποκρουει με της γροθιες ο Γουπος και στη συνεχεια απο κοντα σουτ του Φωτου πανω απο το οριζοντιο δοκαρι 77′ επιθεση του ΠΟΕ απο τα δεξια διαγωνιο σουτ του Μπαρλαγιαννη Ν στη γωνια, νικαει τον Καρανασταση και γραφει το 1-1 μεσα σε εξαλλους πανηγυρισμους των παικτων και των φιλαθλων του Π.Ο.Ε που κατεκλυσαν το γηπεδο της Νεαπολης.
80′ σουτ του Καραγκουνη αποκρουει θεαματικα ο Καραναστασης και κραταει το 1-1
87′  νεο σουτ πλασε του Ματουλα και η μπαλα περναει λιγο αουτ πανω απο το οριζοντιο δοκαρι του Καρανασταση.
Π.Ο.Ε (προπονητης Ζιαγκας Ζησης.)Γουπος  Μπουσιας Νταμπωσης Σουγλης Λαγος Μαντζαρης Μπαρλαγιαννης Ν. (80′ Καλύβας) Κυριτσης Αθ. (56′ Πετάνι) Ζηρδελης (88′ Σιαφαρίκας) Ματουλας (89′ Παναγιώτου) Καραγκουνης.
Ηρακλης Λαρισας ( προπονητης Χατζηλιαδης Χ.-Τριανταφυλλοπουλος)..συνθεση :Καραναστασης Λαμπρου (Κυριακης στο 88)Φορτομαρης( Αθανασιας στο 61 )Γιαννακοπουλος Ντιντης Μανιωτης Γκιουρσανης(Παπαδακος στο 88) Χρηστιδης Φωτος(Ραχης στο 86) Ναστας Ζαφειριου.
Διαιτητης Τζηλος Αθ.βοηθοι:Νικζας,Σταικος.
*Χρήστος Αγοραστός
Previous ArticleNext Article