Λάρισα

Στη Λάρισα την Παρασκευή οι Σ. Κούλογλου. Λ. Κονιόρδου, Ι. Κοντούλη και Σ. Καλπάκης

Στη Λάρισα θα βρεθούν την Παρασκευή 3 Μαίου, ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και εκ νέου υποψήφιος, Στέλιος Κούλογλου, καθώς και οι επίσης υποψήφιοι ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, Λυδία Κονιόρδου (πρώην υπουργός), Ιωάννα Κοντούλη και Στέργιος Καλπάκης.

Οι τέσσερις υποψήφιοι ευρωβουλευτές θα παραχωρήσουν από κοινού συνέντευξη τύπου στις 12 το μεσημέρι στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας (Δευκαλίωνος 11, 4ος όροφος).

Στις 8 το βράδυ, θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση στο αμφιθέατρο του Μύλου του Παππά (κεντρικό κτήριο, 2ος όροφος), όπου θα παρουσιαστεί το βιβλίο του Στέλιου Κούλογλου, «Γιατί μπαμπά είναι κακιά η ακροδεξιά».

Στο βιβλίο, το οποίο διανέμεται δωρεάν, συνοψίζονται οι αιτίες ανόδου της ακροδεξιάς, καταγράφεται με παραδείγματα η στάση των ακροδεξιών ευρωβουλευτών σε κρίσιμες ψηφοφορίες στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, που αφορούν από τα εργασιακά δικαιώματα και τα δικαιώματα των γυναικών μέχρι την κλιματική αλλαγή και το εάν τρώμε μεταλλαγμένα, και τέλος προτείνονται λύσεις αντιμετώπισής της.

Στην ίδια εκδήλωση, εκτός από τον Στέλιο Κούλογλου, θα απευθύνουν χαιρετισμό οι συνυποψήφιοί του ευρωβουλευτές, Λυδία Κονιόρδου, Ιωάννα Κοντούλη και Στέργιος Καλπάκης.

Previous ArticleNext Article