Λάρισα

Στις εκδηλώσεις για τον Άγιο Αχίλλιο ο Κ. Μητσοτάκης

Στον αρχιερατικό εσπερινό προς τιμήν του Πολιούχου Αγίου της Λάρισας, Αγίου Αχιλλίου, παρευρέθηκε σήμερα το βράδυ ο πρόεδρος της ΝΔ κ. Κ. Μητσοτάκης. Ο κ. Μητσοτάκης που συνοδεύονταν από τον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ κ. Λ. Αυγενάκη και τους βουλευτές της ΝΔ Λάρισας, ακολούθησε την πορεία λιτάνευσης της εικόνας του Αγίου Αχιλλίου από τον Μητροπολιτικό Ναό στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.


Η σημερινή παρουσία του πρόεδρου της ΝΔ στις θρησκευτικές εκδηλώσεις προς τιμήν του πολιούχου Αγίου της Λάρισας, αποτελεί την αρχή της διήμερης περιοδείας του κ. Μητσοτάκη, στη Θεσσαλία, η οποία ολοκληρώνεται αύριο το βράδυ με την ομιλία του στην πλατεία Ταχυδρομείου της Λάρισας.

Στις αρχιερατικό εσπερινό, χοροστάτησαν οι Μητροπολίτες Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιερώνυμος, Δημητριάδος κ. Ιγνάτιος και Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος.

Ο πρόεδρος της ΝΔ προσήλθε στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Αχιλλίου λίγο πριν την έναρξη της λιτάνευσης της εικόνας και της κάρας του Αγίου και ακολούθησε στη συνέχεια την πομπή στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, συνοδευόμενος από τον περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κ. Αγοραστό, τον δήμαρχο Λαρισαίων Απ. Καλογιάννη, τον γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ Λ. Αυγενάκη, τους τρεις βουλευτές της ΝΔ Λάρισας, στελέχη του κόμματος και πλήθος κόσμου που συμμετείχε στις λατρευτικές εκδηλώσεις για τον Αγιο Αχίλλιο.

Το αυριανό πρόγραμμα
Το πρόγραμμα των επαφών του προέδρου της ΝΔ αύριο Τετάρτη ξεκινά με επίσκεψη το πρωί στο στρατηγείο της 1ης Στρατιάς. Στη συνέχεια ο κ. Μητσοτάκης θα μεταβεί στην Καλαμπάκα και θα μιλήσει με πολίτες σε καφέ της πόλης.


Κατόπιν, θα βρεθεί στα Τρίκαλα, όπου θα επισκεφθεί το κέντρο ελέγχου του δήμου. Ακολούθως, θα συναντηθεί με γυναίκες στο Μουσείο Τσιτσάνη στα Τρίκαλα και στις 8 το βράδυ, θα μιλήσει στην πλατεία Ταχυδρομείου στη Λάρισα.

Πηγη: ert.gr

Previous ArticleNext Article