Ελασσόνα

Δημοτικές εκλογές 2019 – Ψηφίζουμε – Παπαλεξίου Βαγγέλη

Στις Δημοτικές εκλογές ψηφίζουμε Παπαλεξίου Βαγγέλη, υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Δ.Ε. Ελασσόνας με τον συνδυασμό “Ολύμπου πολιτεία – Πύλη ανάπτυξης” και υποψήφιο Δήμαρχο τον Νίκο Γάτσα.

Δείτε τι αναφέρει ο ίδιος στο βιογραφικό του:

“Γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω στην Ελασσόνα. Είμαι απόφοιτος του Πανεπιστήμιου  Ιωαννίνων (Περιβαλλοντολόγος) με μεταπτυχιακές σπουδές  στην Πολυτεχνική Σχολή του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Παράλληλα, είμαι τελειόφοιτος του τμήματος Ζωικής Παραγωγής στη Λάρισα.  Μιλάω Αγγλικά και Γαλλικά.

Από το 2009 διατηρώ γραφείο Περιβαλλοντικών Μελετών στην Ελασσόνα.

Το 2013 ίδρυσα την Ολύμπου Γαία και παράγω το Τσάι «Ολύμπου Γαία», το οποίο πέρυσι το καλοκαίρι, επέλεξε η  7η μεγαλύτερη εταιρία κτηνιατρικών φαρμάκων στον κόσμο (Virbac International), ως δώρο της εταιρίας σε 2.500 υπαλλήλους της.

Επίσης, είμαι συνιδιοκτήτης του ΚτηνιατρείουΦάρμας Παπαλεξίου με τον αδερφό μου, Κτηνίατρο Παπαλεξίου Ιωάννη, το οποίο εξειδικεύεται  στην Τεχνητή Σπερματέγχυση και Γενετική Βελτίωση  των Αιγοπροβάτων.

Στον ελεύθερο χρόνο μου, δραστηριοποιούμαι ως μέλος της Ακαδημίας Έρευνας Παραδοσιακών χορών Ελασσόνας και του Λυκείου Ελληνίδων Λάρισας. Επίσης ως μέλος των Ελλήνων Διασωστών συμμετέχω ως εθελοντής σε διάφορες εκδηλώσεις στην  περιοχή όπως το Faethon Olympus Marathon.

Συμμετέχω στις αυτοδιοικητικές εκλογές ώστε με τις γνώσεις μου και τη μέχρι τώρα επαγγελματική εμπειρία, να βοηθήσω στην αναπτυξιακή πορεία  και την ευημερία των πολιτών  του Δήμου μας.

Για τους παραπάνω λόγους επιθυμώ τη στήριξη και την ψήφο σας.”

Previous ArticleNext Article