Λάρισα

Στην εκλογική μάχη με την «Συμπαράταξη» του Απόστολου Καλογιάννη ο Γιάννης Αλεξούλης

Στην εκλογική μάχη για το Δήμο Λαρισαίων, ρίχνεται ο παλαίμαχος άσσος της ΑΕΛ Γιάννης Αλεξούλης, ο οποίος θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την «Συμπαράταξη Λαρισαίων» του δημάρχου Απόστολου Καλογιάννη.

Ο Γιάννης Αλεξούλης, ο οποίος συνέδραμε, τη δημοτική αρχή σε θέματα αθλητισμού, κατεβαίνει ως υποψήφιος διεκδικώντας έτσι την αναγνώριση και τη στήριξη των Λαρισαίων.

Αμέσως μετά την συνάντησή του με τον δήμαρχο Απόστολο Καλογιάννη, όπου οριστικοποιήθηκε και τυπικά, η συμμετοχή του στο ψηφοδέλτιο ο Γιάννης Αλεξούλης έκανε την εξής δήλωση:

«Η Λάρισα αποτελεί μια πόλη που τα τελευταία χρόνια η παρουσία και η δυναμική της όπως και η ομορφιά της γίνονται αισθητές τόσο στην Ελλάδα όσο και έξω από αυτή. Μια πόλη που ενώ ήταν πέρασμα για τους τουρίστες σε Βορρά και Νότο τώρα αποτελεί προορισμό. Αυτό οφείλεται στους ανθρώπους που δούλεψαν και έχουν όνειρα και μεράκι γι’αυτήν.

Δεν είναι καλό που η πολιτική διαιρεί, αδικεί κοινωνία και ανθρώπους, αφού η κατάχρηση της εξουσίας και η διαφθορά διώχνουν το ενδιαφέρον από αυτήν. Αντίθετα στα σωστά χέρια γίνεται δημιουργική και ωφέλιμη για τον πολίτη.

Η υγεία, η παιδεία και ο αθλητισμός είναι κοινά αγαθά για όλους τους πολίτες και έτσι πρέπει να τα διαχειρίζεται η πολιτεία και ο Δήμος. Ο αθλητισμός ενισχύοντας την συλλογικότητα και την αλληλεγγύη σου δίνει απεριόριστες δυνατότητες για την ανάπτυξη μιας πόλης με ιστορία όπως η Λάρισα.

Μέσα από την εμπειρία που αποκόμισα ως Σύμβουλος του Δημάρχου διαπίστωσα τις δυνατότητας που δίνονται στον εκάστοτε Δήμο για δημιουργία συνθηκών ποιότητας ζωής, καθώς η υγεία, η ευεξία, η ευτυχία αποτελούν έννοιες που καθορίζουν την ζωή μας και δεν συνταγογραφούνται. Στην βάση αυτή και ο Δήμαρχος, για πρώτη φορά στην ιστορία της πόλη πήρε Σύμβουλο Αθλητισμού, γεγονός που δείχνει την σημαντικότητικοτητα που έχει για την πόλη του ο Αθλητισμός στηρίζοντας με όλα τα μέσα που διαθέτει.

Στον τομέα αυτό οι ενέργειες που έγιναν είναι:

· Αναβάθμιση των παιδικών χαρών, που αποτελούν το πρώτο στάδιο ανάπτυξης κινητικών δεξιοτήτων

· Βελτίωση των γηπέδων της πόλης με ηλεκτροφωτισμό και υδροδότηση

· Χορήγηση απινιδωτών

· Αναμόρφωση αποδυτηρίων

· Αξιολόγηση και κατηγοριοποίηση των αθλητικών χώρων

· Δημιουργία γηπέδων 5×5

· Δημιουργία πολλών μικρών πυρήνων άθλησης σε πολλά σημεία της πόλης που παρέχουν την δυνατότητα συμμετοχής σε όλους τους πολίτες

Όλες αυτές τις ενέργειες καθώς και αυτές που υπάρχουν προς υλοποίηση πιστεύω πως ο κόσμος θα τις αγκαλιάσει και θα τις στηρίξει.

Προσωπικά νομίζω πως η μεγαλύτερη νίκη στην καθημερινότητα μου είναι η καλημέρα των συμπολιτών μου και η πεποίθηση μου ότι δεν έχω βλάψει κανέναν.

Αυτό είναι ίσως και η μεγαλύτερη περιουσία που απέκτησα τόσο χρόνια από την ενασχόληση μου με τον αθλητισμό.

Για όλα αυτά οφείλω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Δήμαρχο κ. Απόστολο Καλογιάννη, για την τιμή που μου έκανε και την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπό μου. Δεσμεύομαι να στηρίξω με όλες μου τις δυνάμεις την προσπάθεια για την συνέχιση της αναβάθμισης όλων των τομέων της πόλης μας.

Η Λάρισα μια πόλη που αλλάζει σε όλους τους τομείς μπορεί με πρωτοβουλίες να αλλάξει το μέλλον της.»

Previous ArticleNext Article