Ελασσόνα

Στέλλα Μπίζιου: Τα κορίτσια της Ελασσόνας μας δείχνουν τον δρόμο της επιτυχίας!

«Η Ιθάκη σ᾿ έδωσε τ᾿ ωραίο ταξίδι. Χωρίς αυτήν δεν θα βγαινες στον δρόμο. Ο μεγάλος μας ποιητής αποδίδει καλύτερα από τον καθένα μας αυτό που κατάφεραν τα κορίτσια της Ελασσόνας», τονίζει σε δήλωσή της η πολιτευτής της Ν.Δ. Στέλλα Μπίζιου, επαινώντας τα έντεκα κορίτσια του ΓΕΛ Ελασσόνας που, με έντεκα νίκες σε ισάριθμους αγώνες κατάφεραν την πρόκριση στον τελικό των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Πετοσφαίρισης 2019 και τη δεύτερη θέση στο βάθρο!

Η κα Μπίζιου στη δήλωση της σημειώνει:

«Στη Δερύνεια της Κύπρου τα κορίτσια μας έδειξαν το ανάστημά τους, το «Ευ Αγωνίζεσθαι» και το ομαδικό πνεύμα κατόρθωμα των ίδιων, των προπονητών τους και της σχολικής κοινότητας στην Ελασσόνα μας. Μας έκαναν υπερήφανους με την πορεία τους, την υπομονή και την επιμονή τους να φτάσουν στην κορυφή, έτσι όπως αξίζει σε όλους εκείνους που αγωνίζονται και μοχθούν.

Ταυτόχρονα μας δίνουν το παράδειγμα για την Ελλάδα που θέλουμε και ονειρευόμαστε! Μια χώρα που θα ανεβαίνει στο βάθρο εκμεταλλευόμενη τα συγκριτικά της πλεονεκτήματα και τον διαρκή αγώνα των νέων ανθρώπων. Υποχρέωση δική μας να δημιουργήσουμε, επιτέλους, τις υποδομές εκείνες που θα επιτρέψουν σε όλους αυτούς τους νέους ανθρώπους, να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα, χωρίς να χρειαστεί να φεύγουν από τη χώρα μας.

Κορίτσια, ο αθλητισμός σας δίνει τα εφόδια να ξεπερνάτε τις δυσκολίες και να απολαμβάνετε τη χαρά της νίκης! Θερμά Συγχαρητήρια και καλή συνέχεια στους στόχους που βάζετε στη ζωή σας!»

Γενικό Λυκ. Ελασσόνας για την επιτυχία της ομάδας βόλεϊ
Previous ArticleNext Article