Ελασσόνα

Ν. Γάτσας: “Τα όμορφα χωριά του Ολύμπου αφέθηκαν στην τύχη τους”

Το χωριά του Ολύμπου, Ολυμπιάδα, Κοκκινόγη, Λόφος, Σκοπιά, Φλάμπουρο και Κοκκινοπηλός επισκέφτηκε ο υποψήφιος δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Γάτσας με υποψηφίους του συνδυασμού “Ολύμπου Πολιτεία – Πύλη Ανάπτυξης”.

Τον κ. Γάτσα υποδέχτηκαν οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι Ολύμπου, Θωμάς Στούπας, Καίτη Κελεπούρη, Γιάννης Παπακυριάκος, Τασούλα Τσενικίδου, Γιάννης Νάνος και Σάκης Γεροφωκάς.

Ο κ. Γάτσας ευχαρίστησε τους υποψηφίους συμβούλους για την υποδοχή και περιέγραψε τους θεματικούς άξονες του προγράμματος του συνδυασμού, επισημαίνοντας ότι η ανάπτυξη της περιοχής έχει ως κέντρο της τον Όλυμπο και η αξιοποίηση της παρολύμπιας περιοχής θα πυροδοτήσει την ανάπτυξη όλου του δήμου. Μεταξύ άλλων ανέφερε: “Τα όμορφα χωριά του Ολύμπου έχουν αφεθεί στην τύχη τους. Πρέπει να γίνουν πολλά. Με παρεμβάσεις που θα χρηματοδοτηθούν από τα περιφερειακά και ευρωπαϊκά ταμεία η δημοτική μας αρχή θα αναδείξει τις κοινότητες του Ολύμπου και θα προσφέρει στους κατοίκους καλύτερη ποιότητα ζωής”. Επισήμανε επίσης ότι η στήριξη του αγροτικού τομέα, με τη συντήρηση των αγροτικών υποδομών (δρόμοι, δίκτυα, άρδευση κλπ) είναι ο πυλώνας της ανάπτυξης της πόλης και των χωριών του δήμου. Για ακόμη μια φορά ο κ. Γάτσας επέμεινε ότι “η σημερινή δημοτική αρχή αδιαφόρησε για τον Όλυμπο, με χαρακτηριστική περίπτωση την ακύρωση της διεθνούς αθλητικής διοργάνωσης Ορειβατικού Σκι, γιατί δεν έστειλε ως συνεισφορά 8.000 ευρώ στην ομοσπονδία Ορειβασίας”.

 

 

Previous ArticleNext Article