Ελασσόνα

Στέλλα Μπίζιου: Σηκώνουμε τα μανίκια για να αλλάξουμε την καθημερινότητα των πολιτών

«Η θέση της ΝΔ για το προσφυγικό – μεταναστευτικό πρόβλημα είναι ξεκάθαρη: πρόκειται για ένα πρόβλημα που εμπεριέχει την ανθρωπιστική διάσταση, τη διάσταση της εθνικής ασφαλείας, τη διάσταση των κοινωνικών παρενεργειών και τη διεθνή και ευρωπαϊκή διάσταση. Η διαχείριση του μείζονος αυτού προβλήματος εκ μέρους της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ αποδείχτηκε το λιγότερο, τραγική».

Με τα παραπάνω λόγια τοποθετήθηκε η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου, περιοδεύοντας στα χωριά Αμυγδαλέα, Ραχούλα, Κουτσόχερο, Λουτρό, Μάνδρα, Τερψιθέα, στο μείζον θέμα του προσφυγικού, το οποίο συνεχίζει να απασχολεί έντονα τις τοπικές κοινωνίες.

Η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ συζήτησε για ώρα με τους κατοίκους των χωριών, καταγράφοντας όλα τα προβλήματα που τους απασχολούν, αναλύοντας το κυβερνητικό πρόγραμμα της ΝΔ.

«Η χαμηλή τιμή στο καλαμπόκι φέρνει σε αδιέξοδο τους παραγωγούς. Τώρα είναι η ώρα ο πρωτογενής μας τομέας να γίνει ανταγωνιστικός», σημείωσε η κα Μπίζιου, η οποία στάθηκε ιδιαίτερα στο μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν, αγρότες και κάτοικοι των χωριών με τη ΔΕΗ. «Είναι αδιανόητο να συμβαίνουν τόσες πολλές διακοπές ρεύματος και οι κάτοικοι να παραπέμπονται για λύση στα… τηλεφωνικά κέντρα της πρωτεύουσας», σημείωσε η ίδια, «τη στιγμή που το κόστος του ρεύματος είναι ιδιαίτερα υψηλό».

«Δεν είναι μόνο τα μεγάλα προβλήματα, όπως το συνταξιοδοτικό και η κατάσταση που επικρατεί στον ασφαλιστικό φορέα του ΟΓΑ, αλλά και αρκετά ακόμα όπως η άρδευση και η αγροτική οδοποιία, που συνθέτουν ένα σκηνικό γεμάτο δυσκολίες για τους κατοίκους και την καθημερινότητα τους», επεσήμανε η κα Μπίζιου, η οποία καταλήγοντας τόνισε πως «από την επόμενη μέρα των εκλογών σηκώνουμε τα μανίκια και ριχνόμαστε στη δουλειά. Η συμφωνία αλήθειας του Κυριάκου Μητσοτάκη θα πρέπει να μετατραπεί σε μια νέα, ευχάριστη, πραγματικότητα για τους Έλληνες».

Previous ArticleNext Article