Λάρισα

Γιώργος Αναγνωστόπουλος: Απάντηση στον κ. Κοκκαλη για το debate

Αξιότιμε κ. Κόκκαλη,

Θλίβομαι ιδιαιτέρως που η πρόσλησή σας απευθύνεται αποκλειστικά σε βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας. Εσείς, προερχόμενος από το μικρό κόμμα των Αν.Ελ., πριν στηρίξετε την κυβέρνηση και μεταπηδήσετε στον Σύριζα, αποκλείετε από τον διάλογο ένα κοινοβουλευτικό κόμμα, που μάλιστα είχε εκλέξει έδρα στον νομό Λάρισας; Θρέφετε τόσο απροκάλυπτα τον δικομματισμό που πολεμούσατε ή πρόκειται για παράλειψή σας;

Στο debate των πολιτικών αρχηγών που θα πραγματοποιηθεί, όπως είναι λογικό, θα συμμετάσχει και ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης. Με το ίδιο λοιπόν σκεπτικό, αν θέλετε να κερδίσει η δημοκρατία σας καλούμε να επικοινωνήσετε με το γραφείο μας για να εκπροσωπηθεί  και η Ένωση Κεντρώων. Εκτός αν θεωρείτε ότι μόνο ο Σύριζα και η Νέα Δημοκρατία διεκδικούν την ψήφο των πολιτών του νομού Λάρισας.

Η μοναδική προϋπόθεση που θέτουμε εμείς ως Ένωση Κεντρώων είναι η συζήτηση να γίνει εφ’ όλης της ύλης και όχι μόνο επί του πρωτογενή τομέα. Ο νομός Λάρισας, εκτός από αγρότες, περιλαμβάνει άνεργους, φοιτητές, επιχειρηματίες, εκπαιδευτικούς, ιδιωτικούς υπαλλήλους και συνταξιούχους.

Αναμένουμε να επικοινωνήσετε με το γραφέιο της Ένωσης Κεντρώων στη Λάρισα και να μας κοινοποιήσετε την απάντησή σας

Ελπίζουμε να μην ακούσουμε παραλλαγμένη την κλασσική απάντηση των ημερών, ότι “μόνο οι εκλεγμένοι προλογίζονται” που ακούμε σε διάφορες εκδηλώσεις, καθότι και εκλεγμένη βουλευτική έδρα έχουμε στον νομό (ασχέτως που την μετέφερε με περίσσεια πολιτική ανηθικότητα ο κ. Κατσιαντώνης στη Νέα Δημοκρατία) και κυριώς μετά τη διάλυση της βουλής ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ.

 Με εκτίμηση,

 Αναγνωστόπουλος Γεώργιος

Previous ArticleNext Article