Ελασσόνα

Στέλλα Μπίζιου: Μειώνουμε τους φόρους, στηρίζουμε τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Μήνυμα στήριξης της αγοράς και των μικρομεσαίων επιχειρήσεων έστειλε από την Αγιά, όπου βρέθηκε πραγματοποιώντας διαδοχικές συναντήσεις, η υποψήφια βουλευτής της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου.

Πιο αναλυτικά η κα Μπίζιου συναντήθηκε με τους εκπροσώπους του Εμπορικού Συλλόγου Αγιάς και επισκέφτηκε τον ΑΣΕΠΟΠ καθώς και άλλες επιχειρήσεις της περιοχής. Αμέσως μετά τις συναντήσεις η κα Μπίζιου δήλωσε:

Η επόμενη κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει έτοιμο το πρόγραμμα της οικονομικής ανόρθωσης της χώρας. Βάζουμε τέλος στην υπερφορολόγηση και καθιερώνουμε κίνητρα για νέες επενδύσεις, με στόχο να δημιουργούμε κάθε χρόνο στον ιδιωτικό τομέα τουλάχιστον 120.000 νέες και καλά πληρωμένες θέσεις εργασίας για κάθε εργαζόμενο που αναζητά μια καλύτερη δουλειά.

Ταυτόχρονα απελευθερώνουμε την αγορά από τις αγκυλώσεις του χθες, δίνοντας βάρος στην ανάπτυξη των τοπικών οικονομιών. Εδώ από το δήμο της Αγιάς, θέλω να στείλω μήνυμα στήριξης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων. Οφείλουμε να εργαστούμε για την ανάπτυξη των παραλίων της Λάρισας, γνωρίζοντας πως αυτός θα είναι ένας καθοριστικός παράγοντας για την ανάπτυξη ολόκληρου του νομού.

Previous ArticleNext Article