Λάρισα

Αθηνά Σιαφαρίκα: Ζήτημα αξιοπρέπειας και ελευθερίας η ασφάλεια των πολιτών

“Θέλω πραγματικά, ως πολίτης, να σας ευχαριστήσω για το έργο και την αυτοθυσία σας, διότι οι Λαρισαίοι αισθάνονται και είναι ασφαλείς, ο νομός είναι ασφαλής -και αυτό οφείλεται σε σας. Τα θέματα της δημόσιας τάξης και της ασφάλειας βρίσκονται στην κορυφή των προτεραιοτήτων του Κυριάκου Μητσοτάκη. Δεν είναι ζητήματα ιδεολογίας, είναι ζητήματα αξιοπρέπειας και ελευθερίας των πολιτών”, τόνισε η υποψήφια βουλευτής Λάρισας της ΝΔ, Αθηνά Σιαφαρίκα.

Στη συνάντηση που είχε με μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας και της Ένωσης Αξιωματικών Θεσσαλίας, η Τυρναβίτισσα δικηγόρος είχε την ευκαιρία να ακούσει τους προβληματισμούς και τις αγωνίες των αστυνομικών, αναφορικά με τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν.

 

 

 

 

 

 

 

Στη συνάντηση μετείχαν, μεταξύ άλλων, ο γενικός γραμματέας, Ιωάννης Θελούρας και ο ειδικός γραμματέας, Ηλίας Αναγνώστου, της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας, ο γενικός γραμματέας, Νικόλαος Καραφυλλίδης και ο ειδικός γραμματέας, Παναγιώτης Οικονόμου, της Ένωσης Αξιωματικών Θεσσαλίας.

Η υποψήφια βουλευτής Λάρισας της ΝΔ συναντήθηκε και με τον Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Θεσσαλίας, Βασίλη Καραπιπέρη, καθώς και τον Αστυνομικό Διευθυντή Λάρισας, Ιωάννη Σκράπα.

 

 

Previous ArticleNext Article