Παραπολιτικά

Στέλλα Μπίζιου: Η «Φλόγα» ζεσταίνει τις καρδιές όλων των πολιτών

«Πριν τρεις, και πλέον, δεκαετίες στο Νοσοκομείο Παίδων Π. & Α. Κυριακού άναψε η πρώτη σπίθα. Σήμερα, εκείνη η σπίθα έχει γίνει μια Φλόγα που ζεσταίνει τις καρδιές, όχι μόνο των γονιών που αγωνίστηκαν γι’ αυτό το κατόρθωμα, αλλά ολόκληρης της ελληνικής κοινωνίας».

Με τα λόγια αυτά η πολιτευτής της ΝΔ κα Στέλλα Μπίζιου, στήριξε με τη συμμετοχή και τις δηλώσεις της, τη μεγάλη γιορτή που πραγματοποιήθηκε με αφορμή τη γιορτή της μητέρας, τον Σύλλογο γονέων παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια «Φλόγα».

Πιο αναλυτικά η κα Μπίζιου δήλωσε:

Σήμερα οι γονείς της «Φλόγας» αποδεικνύουν, για μια ακόμη φορά, πως όσο υπάρχουν άνθρωποι με ζεστή καρδιά, η κοινωνία μας δεν έχει να φοβάται. Οι άνθρωποι αυτοί, με τον καθημερινό τους αγώνα, δείχνουν τον δρόμο της μάχης απέναντι στις υπέρτατες δυσκολίες της ζωής. Προτάσσοντας την μαχητικότητα και την αλληλεγγύη, δεν σκύβουν το κεφάλι, μα χαμογελούν, ενεργοποιώντας με τον πλέον άδολο τρόπο, τα αντανακλαστικά ολόκληρης της κοινωνίας, η οποία νοσεί βαθύτατα. Γίνονται φάροι ελπίδας και αισιοδοξίας για όλους εμάς που θέλουμε να βάλουμε το δικό μας λιθαράκι, για μια ανθρώπινη κοινωνία, μέσα από την οποία θα αναδεικνύεται ο εθελοντισμός και η δύναμη της ψυχής.

Θέλω να συγχαρώ τους ανθρώπους της «Φλόγας» που σήμερα, τρεις και πλέον δεκαετίες μετά την σπίθα που άναψε στο Νοσοκομείο Παίδων Π.&.Α. Κυριακού, έχουν καταφέρει να μετατρέψουν την σπίθα εκείνη, σε φλόγα που ζεσταίνει τις καρδιές ολόκληρης της κοινωνίας μας.

Θέλω να συγχαρώ επίσης την Περιφέρεια Θεσσαλίας τον Δήμο Λαρισαίων, τον ΣΘΕΒ και το Επιμελητήριο Λάρισας που στήριξαν την εκδήλωση, μα πρωτίστως, όλους τους απλούς πολίτες που με την παρουσία τους απέδειξαν πως η ελληνική κοινωνία διαθέτει ακόμα τα αναγκαία αντισώματα, με τα οποία μπορεί να ξεπεράσει την κρίση που βιώνει τα τελευταία χρόνια σε όλα τα επίπεδα.

Θα βρίσκομαι πάντα στο πλευρό των υπέροχων αυτών ανθρώπων.

Previous ArticleNext Article