Αθλητισμός

Σοκ στο 89′ ΑΕΛ – Ατρόμητος 0-1

Ο Ατρόμητος επέστρεψε στις νίκες. Η ομάδα του Κάναντι «δραπέτευσε» με το «διπλό» από τη Λάρισα, επικρατώντας της ΑΕΛ με 1-0, χάρη σε γκολ του Μανούσου, ένα λεπτό πριν το φινάλε του αγώνα.

Μόλις στο τρίτο λεπτό, η ΑΕΛ έφτασε κοντά στο γκολ, με τον Μιλοσάβλιεβιτς να εκμεταλλεύεται λάθος του Σάκιτς, αλλά να στέλνει την μπάλα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Μέγιερι.

Η ΑΕΛ πατούσε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού, απειλώντας την εστία του Ατρομήτου με σουτ από Ντέλετιτς και Μπαργκάν.

Στη συνέχεια, ο Ατρόμητος ισορρόπησε το παιχνίδι και προσπάθησε να γίνει απειλητικός, με τον Σάκιτς να σουτάρει άουτ μέσα από την περιοχή στο 32′.

Στο 40΄, η ΑΕΛ είχε ευκαιρία να προηγηθεί μετά από εκτέλεση φάουλ του Ντέλετιτς, αλλά ο Μέγερι… φώναξε «όχι» μπλοκάροντας την μπάλα. Η τελευταία φάση πριν το ημίχρονο ανήκε στην ΑΕΛ, με την μπάλα από το μακρινό σουτ του Φατιόν να περνά  δίπλα από το δεξί δοκάρι του Μέγερι.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να φανούν απειλητικές, με τον Ντέλετιτς να χάνει την καλύτερη ευκαιρία, όταν έπιασε δυνατό σουτ, αλλά ο Μέγιερι απέκρουσε.

Στο 84′ ο Κάναντι έριξε στον αγωνιστικό χώρο τον Μανούσο και πέντε λεπτά αργότερα, η «χρυσή» αλλαγή του Ατρομήτου βρήκε δίχτυα. Στο 89′, ο Έλληνας επιθετικός δέχτηκε πάσα από τον Μπρούνο και με σουτ με το αριστερό, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 0-1 και χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του Περιστερίου.

ΑΕΛ (Τζιανλούκα Φέστα): Κρίστινσον, Μπαργκάν (85΄ Λεοζίνιο), Μιλοσάβλιεβιτς, Ντέλετιτς, Γιακιμόβσκι, Γκόλιας, Ζίζιτς, Καρανίκας, Νούνιτς (77΄ Σικάβκα), Γκοΐκοβιτς, Φατιόν (58΄ Σεσέροβιτς)

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μέγερι, Σάκιτς, Ρισβάνης, Ούμπιδες, Χατζηισαΐας, Μάντσον (82΄ Νάτσος), Κατράνης, Κουλούρης, Ενσικουλού (66΄ Μπρούνο), Καρασαλίδης, Ουάρντα (84΄ Μανούσος)

Previous ArticleNext Article