Αθλητισμός

Σημαντική νίκη τετράδας για την ομάδα volley της Ελασσόνας

Σημαντική νίκη για τη γυναικεία ομάδα του Γ.Σ.Ε.ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ καθώς κέρδισε εκτός έδρας την Άθλεση Λάρισας , με την οποία ισοβαθμούσαν στην 4η θέση με 23 βαθμούς, και τώρα παρέμεινε μόνη στην 4η θέση η Ελασσόνα, όπου και της δίνει πολλές πιθανότητες να συμμετάσχει στο fainal four της Β΄ Εθνικής όπου και θα κρίνει και τον φετινό πρωταθλητή του ομίλου!
Τα κορίτσια μετά από τις κακές τελευταίες εμφανίσεις παρουσίασαν ένα στιβαρό και δυναμικό σύνολο, και με τις Χατζηβασίλη και ειδικά την 12χρονη Νικοπούλου Χρύσα (η οποία μπήκε ως αλλαγή στο 1ο σετ και ήταν καθοριστική η βοήθειά της , με πάθος και καλά επιθετικά τελειώματα) πανηγύρισαν μία σημαντική νίκη επί ενός δυνατού αντιπάλου!
Στόχος τώρα πλέον είναι η είσοδος στο f4 και ότι καλύτερο έρθει!
Σίγουρα περιθώρια βελτίωσης υπάρχουν και όλα εξαρτώνται από τη δική μας απόδοση!
Έτσι λοιπόν οι στόχοι της φετινής χρονιάς εκπληρώνονται ο ένας μετά τον άλλο και συγκεκριμένα:
– Η γυναικεία ομάδα είχε και έχει σαν στόχο το f4 Β΄ Εθνικής και όντως βρίσκεται εντός πορείας..
– Η νεανίδων τερμάτισε 2η στην Περιφέρεια (ασημένιο μετάλλιο) και ετοιμάζεται για τη φάση των 16 στο Πανελλήνιο..
– Η κορασίδων λόγω της μικρότερης ηλικίας αθλητριών που την στελεχώνουν είχε σαν στόχο την άνετη παραμονή στην Α1 κορασίδων της Θεσσαλίας, όπου απαρτίζεται από τις 8 καλύτερες ομάδες της Θεσσαλίας,και το πέτυχε εδώ και καιρό..
..και τέλος η ομάδα των παγκορασίδων είναι αήττητη στον ομιλό τους με 3χ3 και χωρίς την απώλεια σετ και στόχος είναι η είσοδος στο f4 της Περιφέρειας!

Previous ArticleNext Article