Λάρισα

Πυρά Ευθυμίου κατά Γκουντάρα! Με ερώτηση-«φωτιά» ελέγχει τον δήμαρχο Αγιάς για το ταξίδι στις Βρυξέλλες

Το ερώτημα αν το πρόσφατο ταξίδι του δημάρχου Αγιάς Αντώνη Γκουντάρα στις Βρυξέλλες ήταν για αναψυχή ή αποτελεί μέρος ενός σχεδιασμού του Δήμου θέτει ο Δημήτρης Ευθυμίου.

Με παρέμβαση του για το θέμα ο κ. Ευθυμίου τονίζει ότι «ο Δήμαρχος Αγιάς επισκέφτηκε μαζί με συνεργάτες του το προηγούμενο διάστημα τις Βρυξέλλες. Μάλιστα τα δημοσιεύματα ανέφεραν ότι παρουσίασε στις συναντήσεις του με ευρωβουλευτές τα συγκριτικά πλεονεκτήματα της περιοχής μας. Αλήθεια πως τα παρουσίασε; Υπάρχει κάποιο εκπονημένο σχέδιο από τον Δήμο Αγιάς για την προβολή του τόπου μας και των πλεονεκτημάτων του; Αν ναι που μπορεί να το διαβάσει ή να το δει ένας πολίτης, γιατί στο επίσημο site του Δήμου δεν υπάρχει κάτι…

Ως μετρ της επικοινωνίας ο Δήμαρχος Αγιάς μάλλον προσπαθεί να δικαιολογήσει την παρουσία του στην πρωτεύουσα της Ευρωπαϊκής Ένωσης, καθώς χωρίς σχέδιο και προγραμματισμό, δημιουργώντας όπως πάντα στους πολίτες θολές καταστάσεις, επέστρεψε χωρίς αποτελέσματα και οφέλη για το Δήμο Αγιάς.

Οφείλει η αντιπολίτευση του Δήμου Αγιάς στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο να θέσει μια ερώτηση για τα αποτελέσματα μιας ακόμη αποστολής του Δήμου μας στο εξωτερικό που μοιάζει περισσότερο με ταξίδι αναψυχής παρά με σοβαρή αυτοδιοικητική αποστολή».

tinealarissa.gr

Previous ArticleNext Article