Λάρισα

Σε εκδήλωση του Γεωπονικού Συλλόγου Λάρισας ο Χρήστος Κέλλας

«Βρισκόμαστε, σήμερα, εδώ, για να επιβραβεύσουμε την αριστεία και τη μέγιστη προσπάθεια. Τα παιδιά, που αρίστευσαν και πέτυχαν την είσοδό τους στα ανώτατα και ανώτερα εκπαιδευτικά ιδρύματα της χώρας, αποτελούν την ελπίδα για την επόμενη μέρα. Εμείς, από την πλευρά μας, οφείλουμε, να τους παραδώσουμε μια πατρίδα ισχυρή κι αυτοδύναμη».

Χαρακτηριστικό απόσπασμα από τον χαιρετισμό του αν. Γραμματέα της Κ. Ο της ΝΔ, βουλευτή Ν. Λάρισας κ. Χρήστου Κέλλα στην εκδήλωση του Γεωπονικού Συλλόγου Λάρισας,  κατά την οποία βραβεύθηκαν τα παιδιά των μελών του, που αρίστευσαν κατά το προηγούμενο σχολικό έτος και εισήχθησαν σε ΑΕΙ & ΤΕΙ.

Ο Λαρισαίος πολιτικός, αφού αναφέρθηκε στην προσφορά του Γεωπονικού Συλλόγου, καθώς “αποτελεί έναν από τους πιο δραστήριους και ενεργούς Συλλόγους του Νομού μας, με ξεχωριστή ιστορία και τεράστια συμβολή στην ανάπτυξη του πρωτογενούς τομέα”, απευθυνόμενος στους μαθητές, επεσήμανε:

«Η πρόσκληση να παραστώ στη σημερινή εκδήλωση και να απονείμω βραβεία στους αριστεύσαντες μαθητές, αποτελεί ιδιαίτερη τιμή για μένα. Θέλω να σας συγχαρώ και να τονίσω ότι η σημερινή επιτυχία σας ανήκει. Δεν πρέπει, όμως, να ξεχνούμε την τεράστια συμβολή των γονέων και των εκπαιδευτικών, που σας στήριξαν και σας ενέπνευσαν σε ένα δύσκολο εγχείρημα.

Συνεχίστε την προσπάθεια.

Τίποτα δεν χαρίζεται και τίποτα δεν κατακτιέται χωρίς κόπο.

Το μέλλον, είναι δικό σας».

Previous ArticleNext Article