Λάρισα

Ρένα: Ο κ. Καλογιάννης βρίσκεται σε διάσταση με την αλήθεια ‘

«Εμείς συναντιόμαστε και μιλάμε   δημοσίως χωρίς διακρίσεις . Άλλοι  συναντιούνται πίσω από κλειστές πόρτες για  αναθέσεις και  συμβάσεις .

Οι  επιχειρηματίες που παραβρισκόταν στην αίθουσα  είναι  οι <φίλοι> του κ. Νταή  . Στην αίθουσα βρισκόταν ο επιχειρηματίας που του ανατέθηκε από τον κ.Νταη η λειτουργία του Λουνα Παρκ στο Παζάρι και το 2015 και το 2016 ! είναι ο ίδιος επιχειρηματίας που του δόθηκε από τον κ.Νταη    κατά αποκλειστικότητα η κεντρική πλατεία για τη λειτουργία Λουνα Παρκ ,την περίοδο των Χριστουγέννων , επίσης το 2015. !  Τις αναθέσεις δε αυτές η κ. Καραλαριώτου τις κατήγγελλε δημοσίως!  . Φέτος προφανώς κάτι προέκυψε … και ο Δήμαρχος επιθυμεί άλλον επιχειρηματία  . Ο δε κ. Καλογιάννης κατά την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου  μας είπε ότι δεν γνωρίζει τον συγκεκριμένο επιχειρηματία , ενώ έχει υπογράψει συμβάσεις μαζί του τα προηγούμενα χρόνια ! Επίσης μας είπε ότι τις αναθέσεις που γινόταν ( δηλαδή αυτές που ο ίδιος έκανε ) στο  συγκεκριμένο επιχειρηματία το 2015 και το 2016  θα τις σταματήσει . Δηλαδή θα σταματήσει τις αναθέσεις που ο ίδιος έκανε !!!  Ο κ. Καλογιάννης  προφανώς βρίσκεται σε διάσταση με την αλήθεια . Τυχαίο ; Τα  αποτέλεσμα όμως είναι η μόνη αλήθεια . Και το αποτέλεσμα είναι ότι ο κ. Καλογιάννης ανέθεσε , συνεργάστηκε , υπέγραψε συμβάσεις με τον συγκεκριμένο επιχειρηματία και τώρα λέει ότι δεν τον γνωρίζει! . Τυχαίο ? Το αποτελεσμα είναι ότι ο κ. Καλογιάννης στην προχθεσινή συνεδρίαση του Δ.Σ , αφού ματαίωσε τη δημοπρασία , προχώρησε σε απευθείας ανάθεση εκμίσθωση του Λουνα Παρκ και του Παγοδρομίου στο Χριστουγεννιάτικο Πάρκο με  αλλαγή προς το ευνοϊκότερο των οικονομικών όρων για τον επιχειρηματία , γεγονός που  εγείρει πολλά ερωτηματικά που πιθανόν χρήζουν και περαιτέρω δικαστικής διερεύνησης.

Το δημοτικό συμβούλιο όμως δεν μπορεί να αποτελεί κολυμβήθρα του Σιλωάμ για τις επιθυμίες του Δημάρχου και μιας  ομάδας ανθρώπων γύρω από τον δήμαρχο. »

Previous ArticleNext Article