Αθλητισμός

Αχγώθηκε αλλά… επικράτησε o Δρυμός στον Ευαγγελισμό

Τους τρεις βαθμούς της νίκης πήρε σήμερα το απόγευμα ο Κεραυνός Δρυμού στην αναμέτρηση για την 7η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Β΄ΕΠΣΛ, μιας και επικράτησε στο γήπεδο του του Ευαγγελισμού με 4 – 2!

Το συγκρότημα του Φάνη Τσέλιου αν και προηγούνταν με 3 – 0 μέχρι το 69ο λεπτό, οι φιλοξενούμενοι ξανά μπήκαν στο παιχνίδι μειώνοντας σε 3 – 2, όμως ο Μπαργιάννης με δικό του τέρμα στο 82ο λεπτό, τελείωσε τις όποιες ελπίδες του Ευαγγελισμού για θετικό αποτέλεσμα στο σημερινό παιχνίδι.

Με το σημερινό τρίποντο, ο Δρυμός έφθασε τους δέκα πέντε βαθμούς και βρίσκεται στη τρίτη θέση της βαθμολογίας, ενώ από την άλλη, η ομάδα του Χρήστου Κότηλη έμεινε στους τέσσερις βαθμούς και τη δέκατη τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Στο 32ο λεπτό ο Θώμος με σουτ από θέση βολής έβαλε μπροστά τον Δρυμό στο σκορ, ενώ έξι λεπτά μετά, ο Πετκολάι διπλασίασε τα τέρματα για τους γηπεδούχους.

Στο δεύτερο μέρος τώρα και στο 49ο λεπτό, ο Πετκολάι ανέβασε τον δείκτη του σκορ σε 3 – 0 με δικό του τέρμα, ενώ ο Ευαγγελισμός μείωσε σε 3 – 1 στο 70ο λεπτό με το ψύχραιμο πλασέ του Νίκου Λιούρα, καθώς πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα.

Οκτώ λεπτά αργότερα, ο νεαρός Γιάννης Κότηλης με σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή μείωσε σε 3 – 2 για την Αναγέννηση και έβαλε τους φιλοξενούμενους ξανά στο παιχνίδι, με αποκορύφωμα τη φάση στα επόμενα λεπτά, όπου ο ίδιος παίκτης με δυνατό σουτ έξω από τη μεγάλη περιοχή, σημάδεψε το κάθετο δοκάρι της εστίας του Δρυμού.

Εν τέλει, οι γηπεδούχοι πέτυχαν και τέταρτο τέρμα στο 82ο λεπτό με σκόρερ τον Μπαργιάννη κι έτσι «κλείδωσε» τους τρεις βαθμούς στο σημερινό παιχνίδι για την 7η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Β΄τοπικής κατηγορίας.

Οι Συνθέσεις

Κεραυνός Δρυμού (Φάνης Τσέλιος): Ρουμπιές, Μπαργιάννης, Μίχης (72′ Μίχης), Ζάρρας, Μεσούρ, Μπούτλας, Πετκολάι, Καραποστόλης (75′ Γκαντούνας Κ.), Θώμος (60′ Δρυστέλλας), Γκαντούνας Γ., Γαλανός (55′ Τριανταφύλλου).

Αναγέννηση Ευαγγελισμού (Χρήστος Κότηλης): Χανανάς, Ντόκος Ι., Ριγκέ, Ράντζας Αθ. (65′ Πρακατές), Τόλιος Ι., Φάκας, Σιαμαντούρας, Μουταφίδης (46′ Λιούρας), Ντόκος Δ., Τσάτσος Ν. (65′ Βαλατσός), Ράντζας Κ. (46′ Κότηλης Ι.).

Διαιτητική Τριπλέτα
Βλιώρας, Τάνας, Τσιτρούλης.

 · arenalarissa.gr

Previous ArticleNext Article