Ελασσόνα

Πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου του Σάκη Δαρδούμπα με τίτλο «Τα δέοντα απ’τον Όλυμπο»

Με πολύ μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του βιβλίου   του Σάκη Δαρδούμπα με τίτλο «Τα δέοντα απ’τον Όλυμπο» στις 2 Μαρτίου 2019 στην Μουσική Σκηνή Ελασσόνας.

Διοργανωτές των εκδηλώσεων ήταν: το Δίκτυο Καλλιτεχνών και Επιστημόνων για την ανάπτυξη της Επαρχίας Ελασσόνας «Κέντρο Τέχνης, Λόγου και Κοινωνικής Δράσης» και ο Φιλοσοφικός Όμιλος Θεσσαλίας «Η ΜΗΤΙΣ».

Ομιλητές ήταν οι κ.κ.: Γιώργος Σαράτσης

                                    και Δρ Κώστας Σαχινίδης.

Συντονιστής της συζήτησης ήταν ο κ. Βασίλης Ζαρζώνης, ενώ το πρόγραμμα παρουσίασε η κ. Αθηνά Βαρσαμή.

Στην εκδήλωση χαιρέτησε ο Πρόεδρος του Φιλοσοφικού Ομίλου Θεσσαλίας «Η ΜΗΤΙΣ» κ. Στράτος Μπεκερλής.

Μετά τις πολύ ενδιαφέρουσες ομιλίες των κεντρικών ομιλητών έκανε σύντομο χαιρετισμό και ο συγγραφέας του βιβλίου , ο κ. Σάκης Δαρδούμπας «Δωδωναίος», ο οποίος, αφού έκανε μια γενική τοποθέτηση σε ζητήματα παράδοσης, όπως είναι το δημοτικό τραγούδι, οι φορεσιές κ.ά., ευχαρίστησε όλους τους συντελεστές της εκδήλωσης και τραγούδησε ένα από τα τραγούδια του βιβλίου του.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν: οι υποψήφιοι δήμαρχοι Δημήτρης Καρανίκας, Νίκος Γάτσας και Κώστας Σαχινίδης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Καζαντζιδικών Ελασσόνας κ. Πέτρος Κωνσταντινίδης, οι εκπρόσωποι της Ένωσης Ποντίων Ελασσόνας Σταύρος Σαχινίδης και Σάββας Ναλμπαντίδης, καθώς και ο εκδότης της εφημερίδας «Έκδοση της Ελασσόνας» κ. Απόστολος Βάλλας και ο εκδότης του περιοδικού «Ολύμπια δρώμενα» Αντώνης Λιάνος.

Previous ArticleNext Article