Ελασσόνα

Παναγιώτης Μωυσίδης: “Με πρόγραμμα, και σηκωμένα τα μανίκια για δουλειά”

Για όλους τους υποψήφιους αυτή η προεκλογική περίοδος που φτάνει στο τέλος της, άφησε πολλά. Και έβγαλε σοφότερους κάποιους από μας , που χτενίσαμε την περιοχή μας για να καταγράψουμε ανάγκες και προβλήματα. Είμαι ένας από εσάς, γιατί και πριν θέσω την υποψηφιότητά μου για το τοπικό συμβούλιο της Ελασσόνας με το Νίκο Ευαγγέλου, έτρεχα μαζί με εσάς. Και θα συνεχίσω να το κάνω, αν εκλεγώ με τη δύναμή σας, και την εμπιστοσύνη σας στο προσωπό μου.

Για τον αθλητισμό, γιατί  το “χτένισμα” των γηπέδων και η κατασκευή νέων εγκαταστάσεων, θα δώσουν ορμή στους νέους που θέλουν να ασχοληθούν με το άθλημα που αγαπούν. Η Ελασσόνα άλλωστε έχει αποδείξει μέσα από τα έπαθλα που φέρνει, ότι έχει ψηλά το “ευ αγωνίζεσθαι” και το ομαδικό πνεύμα.

Για τον πολιτισμό, αρχαιολογικό, θρησκευτικό και πολιτιστικό, που έχει βαθιές ρίζες αλλά θέλει… συνεχείς πράξεις για να δώσει καρπούς. ‘Οπως η διάσωση και ανάδειξη της αρχαίας Περραιβίας, που κρύβει ένα τεράστιο αρχαιολογικό πλούτο. Η επισφράγιση της πολιτισμικής ταυτότητας, δίνοντας “ζωή” σε σωματεία και συλλόγους. Τα θρησκευτικά μνημεία του τόπου μας, Ελασσόνας και Ολύμπου, που είναι παγκοσμίως γνωστά, και έχουμε χρέος να τα κρατήσουμε “ψηλά” με υπερηφάνεια.

Για την κτηνοτροφία, γιατί η Ελασσόνα είναι η μεγαλύτερη παραγωγική δύναμη σε φέτα, και το οφείλει στους ανθρώπους της. Και οφείλουμε και εμείς σε αυτούς, να τους στηρίξουμε. Η Γαλακτοκομική σχολή θα δώσει δύναμη στην περιοχή μας, και στην οικονομία μας, και θα αποτελέσει ενεργή επένδυση για το μέλλον μας.

Θα μπορούσα να πω πολλά, αλλά θα αρκεστώ στα λίγα. Μετρημένα λόγια… για να “μιλήσουν” οι πράξεις. Δηλώνω παρών στο αύριο της Ελασσόνας, με σηκωμένα τα μανίκια για πολύ δουλειά!

Παναγιώτης Μωυσίδης, Υποψήφιος Τοπικός Σύμβουλος Ελασσόνας

Previous ArticleNext Article