Ελασσόνα

Νατάσσα Παπαευσταθίου: «Ένας Δήμος Για Όλους σημαίνει ένας Δήμος για ολόκληρη τη κοινωνία»

Η σύνδεση του οδικού μας δικτύου με τη ΠΑΘΕ, η απαίτηση για αλλαγή του οδικού δικτύου της Μελούνας μέσα από τις πιο ασφαλείς προδιαγραφές και όχι μία κατάσταση-καρμανιόλα στην έξοδο των συμπολιτών μας για τη γειτονική Λάρισα αποτελεί μείζον θέμα για τον συνδυασμό “Ένας Δήμος Για Όλους”.

Η διαπλάτυνση του δρόμου στις λεγόμενες “Πλακόπετρες” στο Μικρό Ελευθεροχώρι και το βάπτισμα των διαδρομών Ελασσόνας-Λεπτοκαρυάς, Ελασσόνας-Αγίου Δημητρίου σε μία νέα “Ολύμπια Οδό” αποτελούν το όραμα για την νέα οικοτουριστική ανάπτυξη και πρόσβαση στο βουνό των Θεών.

Τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του Πλατανόδασους Ολύμπου, του ΚΕΟΑΧ και του Χιονοδρομικού Κέντρου Ορειβατικού Σκι, του ναού του Απόλλωνος Πυθίου, του Κεραύνιου Διός στην Άζωρο, της Ακροπόλεως της Δολίχης, της Ιεράς Μονής Αγίας Τριάδος Σπαρμού Ολύμπου, του αρχοντικού Λιβαδίου, του ιστορικού Σαρανταπόρου και της Περραιβικής Τριπολίτιδας αποτελούν τα κομβικά σημεία ανάδειξης ουσιαστικής και επισκεψιμότητας για μια επαρχία Ελασσόνας που όλοι ονειρευόμαστε να ζήσουμε πρώτα εμείς, να μάθουμε πρώτα εμείς και στη συνέχεια να μεταλαμπαδεύσουμε στον επισκέπτη, τον τουρίστα, τον φιλέλληνα.

Ο συνδυασμός μας “Ένας Δήμος Για Όλους” είναι αυτό ακριβώς που προτάσσει και η ονομασία του. Ένας Δήμος για ολόκληρη την κοινωνία. Και αυτήν την κοινωνία θα υλοποιήσουμε. Με υποψήφιο δήμαρχο και νικητή τον Δημήτρη Καρανίκα.

 

Νατάσσα Παπαευσταθίου

Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος

Ένας Δήμος Για Όλους

Previous ArticleNext Article