Αθλητισμός

Πάτησε κορυφή ο ΠΟΕ

Ο Π.Ο.Ελασσονας κέρδισε καθαρα με σκορ 2-0 τον Ολυμπιακό Αμπελιας και πάτησε κορυφή ισοβαθμωντας με τον Αετό Μακρυχωριου και τον Φαλανιακο.

Το ματς ήταν ένας διαρκής μονόλογος του ΠΟΕ ο οποίος ειχε την κατοχή και τον έλεγχο του αγώνα σε όλη την διάρκεια του και έχασε πάρα πολλές ευκαιρίες για μεγαλύτερο σκορ με σημαντικές ευκαιρίες σουτ Ζηρδελη του Χαμου του Ματουλα του Καραγκούνη του Μπαρλαγιαννη του Λαζαρίδη οι οποίες δεν καρποφορήσαν.

Στο 44 λεπτο σεντρα απο τα δεξια ο Λαζαρίδης και ο Ματουλας από κοντά με σουτ γράφει το 1-0 για τον ΠΟΕ, ενώ στο 69 το 2-0 από τον Μπαρλαγιαννη.

Στα αξιοσημείωτα του αγώνα είναι ο σοβαρός τραυματισμός του Πεπκολαι στο α ημίχρονο (σπάσιμο κλειδας) ο οποίος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας της Ελασσόνας και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας.το ατυχές περιστατικό μετριασε την επιτυχία της ομάδας του ΠΟΕ και πιθανότατα θα απουσιάσει για μεγάλο χρονικό διάστημα από της υποχρεώσεις της ομάδας.

Π.Ο.Ελασσονας (Ζήσης Ζιαγκας)Γουπος Μπουσιας Νταμπωσης Σουγλης Περτζιονι Πετάνι Χαμος Πεπκολαι Ζηρδελης Ματουλας Καραγκούνης.

Αναπληρωματικοί Καραγκιόζης Γκαντουνας Μουστάκας Γκουτζουρελας Παναγιωτου Μπαρλαγιαννης Λαζαρίδης.
Ολυμπιακος Αμπελιας (Εμμανουήλ-Μπερσιμης)Κουκούτσης Σταθακος Σελήνης Περδικης Ποτοσογλου Αγγελής Κορδαλης Παρασκευουδης Πλιαγκας(Λ.τ Χουλιαροπουλος )Πραπας Γκαραλιακος
Αναπληρωματικοί Καραγιάννης Ηλιουδης Δασιος Τσατσαρας Χουλιαροπουλος Ζάχος Μαγγαλας.
Διαιτητής Δημαράς βοηθοί Πατετσος ,Γκαρελης
*Χρήστος Αγοραστός
Previous ArticleNext Article