Αθλητισμός

Ο Ναζλίδης «λύτρωσε» την ΑΕΛ! «Έσπασε» το αήττητο του Λεβαδειακού

Την πρώτη της εντός έδρας νίκη στην φετινή Superleague πέτυχε η ΑΕΛ. Το τέρμα του Θωμά Ναζλίδη στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων “σκότωσε” τον Λεβαδιακό (1-0) και τον υποχρέωσε στην πρώτη του ήττα στο πρωτάθλημα.

Οι “βυσσινί” μπήκαν πιο δυνατά στο παιχνίδι, προσπάθησαν να απειλήσουν την εστία του Επασί στα πρώτα λεπτά, δίχως όμως αποτέλεσμα. Σταδιακά οι Βοιωτοί πήραν μέτρα στο γήπεδο, ενώ στο 36′ έχασαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία του πρώτου μέρους.

Το δεύτερο μέρος όμως είχε άλλη εικόνα στα πρώτα του λεπτά. Με το ξεκίνημα της επανάληψης ο Λεβαδειακός έχασε τεράστια ευκαιρία για να ανοίξει το σκορ. Στο 49′ ο Γιουσούφ έβγαλε καταπληκτική κάθετη πάσα στον Γιακουμάκη, αυτός “τσίμπησε” την μπάλα για να περάσει τον Μπόζοβιτς, αλλά ο πορτιέρε της ΑΕΛ έκοψε την μπάλα με τάκλιν!

Δέκα λεπτά αργότερα, ήταν η σειρά της ομάδας της Λάρισας να “αγγίξει” το γκολ. Ο Κριζμάν βρέθηκε στην πλάτη της άμυνας των Βοιωτών και πλάσαρε από κοντά και θέση αριστερά, αλλά ο Επασί δεν του επέτρεψε να σκοράρει, με το κορμί του.

Στο 9ο+5′ η σέντρα του Περόνε βρήκε τον Ναζλίδη στην “καρδιά” της μικρής περιοχής του Λεβαδειακού, που κε κεφαλιά έκανε το 1-0 και “έσπασε” το αήττητο των Βοιωτών.

ΑΕΛ (Ηλίας Φυντάνης): Μπόζοβιτς, Γουάλας, Ζίζιτς, Φάρκας, Ρέντζας (54′ Μασούρας), Φατιόν, Αγκάνοβιτς, Ντέλετιτς, Λεοζίνιο (68′ Περόνε), Κρίζμαν (81′ Γιαννιτσάνης), Ναζλίδης

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (Ζοζέ Ανιγκό): Επασί, Τσαμπούρη, Μεντί, Λεονάρντο, Τριποτσέρη, Ζοάο Φαβάρο, Ομπιόρα (81′ Καλτσάς), Μητρόπουλο, Γιουσούφ, Μπραντάο (84′ Μπελγκαζουανί), Γιακουμάκης

Previous ArticleNext Article