Ελασσόνα

Νέο χειμερινό ωράριο στα εμπορικά καταστήματα

Με νέο ωράριο, χειμερινό, λόγω της αλλαγής της ώρας θα λειτουργεί η αγορά της Λάρισας. Ειδικότερα τα εμπορικά καταστήματα της Λάρισας από τη Δευτέρα θα διαμορφώσουν το ωράριό τους κατά την πρόταση του Ε.Σ.Λ. ως εξής:

ΔΕΥΤΕΡΑ: 8 π.μ. – 2 μ.μ. και 5 μ.μ. – 9 μ.μ.

ΤΡΙΤΗ: 8 π.μ. – 2 μ.μ., απόγευμα κλειστά

ΤΕΤΑΡΤΗ: 8 π.μ. – 2 μ.μ. και 5 μ.μ. – 9 μ.μ.

ΠΕΜΠΤΗ: 8 π.μ. – 2 μ.μ., απόγευμα κλειστά

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ: 8 π.μ. – 2 μ.μ. και 5 μ.μ. – 9 μ.μ.

ΣΑΒΒΑΤΟ: 8.30 π.μ. – 2.30 μ.μ., απόγευμα κλειστά

ΣΤΑ ΦΑΡΣΑΛΑ

Τα εμπορικά καταστήματα των Φαρσάλων, σύμφωνα με σχετική απόφαση που έλαβε το Δ.Σ. του Εμπορικού Επιχειρηματικού Συλλόγου της επαρχίας, θα λειτουργούν από Δευτέρα ως εξής: Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή 8 π.μ. – 1.30 μ.μ. και 5 μ.μ. – 8.30 μ.μ. Τρίτη-Πέμπτη – Σάββατο: 8 π.μ. – 2 μ.μ. και τα απογεύματα κλειστά

ΣΤΗΝ ΕΛΑΣΣΟΝΑ

Εξάλλου σύμφωνα με απόφαση του Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας το προτεινόμενο ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων από 30 Οκτωβρίου θα είναι το εξής: Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή 8.30 π.μ. – 2 μ.μ. και 5 μ.μ. – 8.30 μ.μ. Τρίτη-Πέμπτη – Σάββατο: 8.30 π.μ. – 2 μ.μ. και τα απογεύματα κλειστά.

ΟΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

Στο μεταξύ την ερχόμενη Τετάρτη 1 Νοεμβρίου ξεκινά και στην αγορά της Λάρισας το 10ήμερο των ενδιάμεσων φθινοπωρινών εκπτώσεων. Την επόμενη Κυριακή 5 Νοεμβρίου, εκ του νόμου, τα εμπορικά καταστήματα έχουν τη δυνατότητα να είναι ανοικτά από τις 11 το πρωί έως τις 8 το βράδυ. Ο εμπορικός Σύλλογος Λάρισας προτείνει στα μέλη του λειτουργήσουν από τις 11 π.μ. έως τις 4 μ.μ.

Previous ArticleNext Article