Αθλητισμός

Ο Θανάσης Τσιαβές υπέγραψε στην ΑΕΛ

Ο Θανάσης Τσιαβές είναι πλέον και επίσημα παίκτης της ΑΕΛ. Ο Ελασσονίτης γκαρντ υπέγραψε συμβόλαιο με τους «βυσσινί» και θα συνεχίσει την καριέρα του στην ΑΕΛ και στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής.

Ο ύψους 1.90 περιφερειακός (που υπηρετεί τη στρατιωτική του θητεία και πρόσφατα μετατέθηκε στη Λάρισα) αγωνίστηκε πέρσι στην Ασπίδα Ξάνθης με μ.ο. 11 πόντους σε 29 αγώνες. Ξεκίνησε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στην Ελασσόνα και στη συνέχεια αγωνίστηκε σε Γ.Σ. Αμπελώνα, Αστέρα Λάρισας, Φοίνικα και ΓΣ Λαρισαίων 1928. Ο Θανάσης Τσιαβές αποτελεί την πρώτη φετινή μεταγραφή για τη λαρισινή ομάδα, η οποία μέχρι τώρα έχει ανακοινώσει και την ανανέωση της συνεργασίας με τον Γιάννη Παπαχρήστο.

«Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ΑΕΛ για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου. Είναι τιμή για μένα να αγωνιστώ σε μία ομάδα όπως η ΑΕΛ. Είναι η πρώτη ομάδα της πόλης. Το κλίμα είναι πολύ καλό, οι άνθρωποι του συλλόγου καταβάλλουν μεγάλες προσπάθειες για να δημιουργήσουν μία εκ νέου ανταγωνιστική ομάδα και πραγματικά τους αξίζουν συγχαρητήρια. Η περσινή πορεία της ΑΕΛ και το όνομά της, μας υποχρεώνει να είμαστε το ίδιο φιλόδοξοι και στο νέο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής. Γι’ αυτό θα δουλέψουμε σκληρά για να το πετύχουμε. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας, να στηρίξει την προσπάθειά μας. Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω στη Λάρισα και είμαι αισιόδοξος ότι όλα θα πάνε καλά» δήλωσε ο Θανάσης Τσιαβές.

eleftheria

Previous ArticleNext Article