Ελασσόνα

Ομαδικά εργαστήρια συμβουλευτικής για ανέργους από το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ στην Ελασσόνα

Το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Ελασσόνας σε  συνεργασία με το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ (ΙΝΕ ΓΣΕΕ), διοργανώνουν «Εργαστήριο συμβουλευτικής για ανέργους» με θέμα  «Διαμορφώνοντας ένα πλάνο αναζήτησης εργασίας».

 Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Ιουνίου, 18:00 -20:00, στην Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου Ελασσόνας και η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους τους ενδιαφερόμενους.  

Το Κέντρο Κοινότητας στα πλαίσια των αρμοδιοτήτων του επιδιώκει τη συνεργασία με το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ, προκειμένου να γίνουν γνωστές οι δράσεις και τα προγράμματά του Ινστιτούτου στους ωφελούμενους του Κέντρου και γενικότερα σε όλους τους δημότες με απώτερο στόχο την υλοποίηση αυτών των δράσεων στο Δήμο Ελασσόνας προς όφελος τόσο των εργαζόμενων όσο και των άνεργων δημοτών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις δράσεις του Κέντρου, μπορείτε να απευθύνεστε από Δευτέρα έως Παρασκευή στο τηλέφωνο 2493022676.

To Κέντρο Κοινότητας εντάσσεται στο επιχειρησιακό πρόγραμμα “Περιφερειακό Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Θεσσαλίας 2014-2020” και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο.

Previous ArticleNext Article