Ελασσόνα

Ν. Ευαγγέλου: Δυστυχώς για τον κ. Γάτσα οι δημότες δεν τρώνε κουτόχορτο

Ο κ. Γάτσας δεν θέλει το κολυμβητήριο ούτε ανοιχτό , ούτε κλειστό

Δεν είναι και τόσο μακριά ο Δεκέμβριος του 2019 και η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, στη διάρκεια της οποίας ο κ. Γάτσας δήλωνε ότι η επαρχία Ελασσόνας δεν μπορεί να σηκώσει κολυμβητήρια.

Μόλις χθες ανακοίνωσε ότι θα προσπαθήσει να βρεί κονδύλια για να γίνει κλειστό.

Το ψέμα όπως λέει και ο λαός μας έχει κοντά πόδια και τώρα με την βοήθεια της τεχνολογίας ακόμη κοντύτερα.

Παραπέμπω τους δημότες στα πρακτικά του Δημοτικού Συμβουλίου αλλά ακόμη καλύτερα στο κανάλι του Δήμου στο you tube (20/12), για να ακούσουν με τα ίδια τους τα αυτιά τι είπε ο νυν δήμαρχος  για το κολυμβητήριο.

Φαίνεται ότι η κριτική του προς την παράταξης μας ότι προωθούμε ένα έργο Φαραωνικό δεν αφορά την κατασκευή κλειστού κολυμβητηρίου, αλλά μόνο ανοιχτού.

Η μεγαλύτερη όμως διαστρέβλωση της αλήθειας έχει να κάνει με την χρηματοδότηση, η οποία είναι εξασφαλισμένη από τον Φιλόδημο και το ποσό που θα χρειαστεί επιπλέον είναι θέμα του Δήμου να το καλύψει από άλλους πόρους ή προγράμματα.

Πως λοιπόν ο κ. Γάτσας προσπαθεί να παραπλανήσει τον κόσμο της Ελασσόνας μιλώντας για ελλειπή χρηματοδότηση και για λανθασμένη δική μας επιλογή, τη στιγμή που αντικαθιστά αυτό το έργο με ένα άλλο για το οποίο επίσης δεν επαρκούν τα χρήματα και θα πρέπει να βρεθούν;

Η πραγματικότητα χωρίς πολλά λόγια είναι ότι η Δημοτική Αρχή των κ. Γάτσα-Καρανίκα δεν θέλει το έργο, το θεωρεί πολυτέλεια για την επαρχία μας και ξεχνά ότι αυτό το έργο δεν το εμπνεύστηκε η Δημοτική Αρχή Ευαγγέλου, ήταν επιθυμία και αίτημα των συμπολιτών μας που τόσο άγαρμπα προσπαθεί να τους ρίξει για άλλη μια φορά στάχτη στα μάτια.

Θα ήταν πολύ πιο έντιμο να δηλώσει ξεκαθάρα ότι δεν επιθυμεί την κατασκευή Κολυμβητηρίου, παρά να μιλά για κλειστό κολυμβητήριο και ευρωπαικά προγράμματα που θα αξιοποιήσει για να κατασκευάσει τι;

Η Δημοτική Αρχή δεν θέλει το κολυμβητήριο και αυτό το έχουν καταλάβει όλοι, εκτός απο αυτούς που πιστεύουν ότι οι κάτοικοι της Ελασσόνας τρώνε κουτόχορτο.

Ένα κλίκ στον υπολογιστή και τα ψέματα καταρρέουν.

Για την ιστορία θα πρέπει να αναφέρουμε ότι τον Απρίλιο του 2019 η παράταξη στην οποία ανήκε ο κ. Γάτσας ψήφισε την κατασκευή του έργου, γι΄αυτό άλλωστε και είχαμε εξασφαλίσει ομόφωνη απόφαση την οποία τώρα προσπαθεί να ανατρέψει.

Ας μας εξηγήσουν οι διοικούντες τον Δήμο τι άλλαξε από τότε μέχρι σήμερα και κυρίως ας εξηγήσουν στους δημότες της επαρχίας Ελασσόνας γιατί δεν μπορούν να έχουν καλύτερη ποιότητα ζωής όπως οι δημότες άλλων Δήμων.

Previous ArticleNext Article