Ελασσόνα

Νίκος Ευαγγέλου από Κρανιά: “Την ώρα που οι άλλοι μιλάνε για έργα, εμείς μιλάμε με τα έργα μας”

Η συγκέντρωση σας στέλνει μήνυμα ενότητας και νίκης στις εκλογές της ερχόμενης Κυριακής, τόνισε  ο δήμαρχος Ελασσόνας Νίκος Ευαγγέλου στην τελευταία προεκλογική του ομιλία στην Κρανιά, μιλώντας μπροστά σε ένα πυκνό και θερμό ακροατήριο.

Επίσης μεταξύ άλλων είπε:

Λίγες μέρες έχουν μείνει μέχρι την Κυριακή, όπου οι πολίτες του δήμου Ελασσόνας θα βρεθούν στις κάλπες, αποφασίζοντας πλέον οι ίδιοι για το μέλλον του τόπου μας.

Λίγες μέρες λοιπόν πριν βρεθείτε μέσα στο παραβάν των εκλογικών κέντρων του δήμου Ελασσόνας, στέκομαι μπροστά σας, γεμάτος ικανοποίηση για το έργο που σας παραδίνουμε, αλλά και για το έργο που έχουμε προγραμματίσει για τα επόμενα χρόνια, και σας ζητώ Ισχυρή Εντολή από την πρώτη Κυριακή!

Για να δημιουργήσουμε όλοι μαζί τις αναγκαίες προϋποθέσεις που θα κάνουν τον τόπο μας, έναν τόπο στον οποίο ο νέος άνθρωπος θα μπορεί να μείνει και να κάνει οικογένεια, έναν τόπο στον οποίο ο ελεύθερος επαγγελματίας θα νιώθει πως έχει τον Δήμο σύμμαχο στη δουλειά του, έναν τόπο στον οποίο ο γεωργός και ο κτηνοτρόφος θα ξέρει πως ο Δήμος νοιάζεται και τον στηρίζει, έναν τόπο στον οποίο ο ηλικιωμένος θα μπορεί να απολαμβάνει τον ελεύθερο χρόνο του ποιοτικά.

Δεν θα μπω στη διαδικασία της αντιπαράθεσης με τους άλλους συνδυασμούς. Άλλωστε, λίγο πολύ, όλοι σας το τελευταίο διάστημα είδατε, ακούσατε, διαβάσατε.

Είμαι σίγουρος πως έχετε αντιληφθεί τόσο τις διαφορές μας, ως προς την αντίληψη και τη φιλοσοφία που έχουμε εμείς για την διακυβέρνηση του Δήμου, αλλά και τις μεγάλες προγραμματικές διαφορές μας.

Άλλωστε την ώρα που οι άλλοι μιλάνε για έργα, εμείς μιλάμε με τα έργα μας!

Έργα ορατά, μετρήσιμα, υλοποιημένα.

Απόψε θέλω να μιλήσω για όλα αυτά που πρέπει να μας ενώνουν, για όλα αυτά που μπορούν να γίνουν ώστε να πάει αυτός ο ευλογημένος τόπος λίγο πιο μπροστά.

Νιώθω περήφανος για το έργο μας.

Μπορώ λοιπόν να κοιτάξω στα μάτια τον καθένα και την καθεμιά σας και να ζητήσω και πάλι την εμπιστοσύνη σας!

Previous ArticleNext Article