Λάρισα

Μ. Χαρακόπουλος: “Στις 7 Ιουλίου ζητώ ανανέωση της εμπιστοσύνης των πολιτών!

«Με τους πολίτες της Λάρισας, έχουμε κτίσει μια σχέση εμπιστοσύνης, με τιμούν σε αλλεπάλληλες εκλογικές αναμετρήσεις με την εμπιστοσύνης τους αναδεικνύοντάς με πρώτο βουλευτή στον νομό. Η ψήφος αυτή των πολιτών για μένα, ήταν πάντοτε ένα χρέος, χρέος υπεράσπισης των δικών τους αναγκών, χρέος υπεράσπισης αξιών και αρχών, της αγάπης για την πατρίδα, της πίστης στον θεσμό της οικογένειας του σεβασμού στην ορθόδοξη παράδοσή μας». Τα παραπάνω τόνισε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, μιλώντας στην TRT και στον δημοσιογράφο κ. Σωτήρη Πολύζο.

Ο κ. Χαρακόπουλος απευθυνόμενος στους πολίτες της Λάρισας τους ζήτησε «και πάλι την ανανέωση της εμπιστοσύνης τους στο πρόσωπό μου. Δύναμή μου δεν είναι τα συμφέροντα, όπως αυτά που με πολέμησαν στο υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης, που θέλουν βουλευτές μαριονέτες. Δύναμή μου είναι οι πολίτες, τη φωνή τους εκφράζω, τη φωνή των ανθρώπων της βιοπάλης αλλά και της διανόησης στο ελληνικό κοινοβούλιο. Θέλω να πιστεύω ότι το κάνω με σοβαρότητα, με συνέπεια και επάρκεια. Θέλω να πιστεύω ότι στάθηκα επάξια ως εκπρόσωπός τους όλα αυτά τα χρόνια και κοιτώντας τους στα μάτια ζητώ να ανανεώσουν την εντολή τους στο πρόσωπό μου, έτσι ώστε μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, μαζί με την γενιά μας να εργαστούμε για την ανόρθωση της χώρας».

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τη συνέντευξη του κ. Χαρακόπουλου στην ηλεκτρονική διεύθυνση: https://www.youtube.com/watch?v=L2raITMhH9c&t=374s

 

Previous ArticleNext Article