Λάρισα

Μ. Χαρακόπουλος για αποτέλεσμα εκλογών: “Μια νέα περίοδος αισιοδοξίας για τον τόπο!”

Ο επανεκλεγείς, πρώτος σε σταυρούς προτίμησης, βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, για το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Οι πολίτες έκαναν το μεγάλο βήμα, δίνοντας ισχυρή εντολή διακυβέρνησης στη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Έστειλαν ένα αδιαμφισβήτητο μήνυμα για να προχωρήσουν όλες οι μεγάλες αλλαγές που θα φέρουν την ανάπτυξη, θα δημιουργήσουν νέες θέσεις εργασίας και θα εμπεδώσουν επιτέλους το αίσθημα της ασφάλειας. Από σήμερα ξεκινά μια νέα περίοδος για τον τόπο, με μεγαλύτερη αισιοδοξία και ισχυρότερη αυτοπεποίθηση. Η κυβέρνηση της ΝΔ, από αύριο κιόλας, θα εφαρμόσει το πρόγραμμά της, όπως δεσμεύτηκε προεκλογικά στον ελληνικό λαό, χωρίς καθυστέρηση και χωρίς εκπτώσεις, προς όφελος όλων ανεξαιρέτως των Ελλήνων.

Προσωπικά, θα ήθελα να ευχαριστήσω τους χιλιάδες σκεπτόμενους συμπολίτες μου, που για μια ακόμη εκλογική αναμέτρηση με εμπιστεύτηκαν και με ανέδειξαν και πάλι πρώτο βουλευτή όχι μόνο στην εκλογική περιφέρεια της Λάρισας αλλά και σε ολόκληρη τη Θεσσαλία. Να είναι βέβαιοι ότι θα συνεχίσω, όπως έκανα όλα τα προηγούμενα χρόνια, να τους εκπροσωπώ με το μέγιστο αίσθημα ευθύνης απέναντί τους, με μοναδικό στόχο να φέρουμε την πατρίδα μας εκεί που της αξίζει».

Previous ArticleNext Article