Ελασσόνα

Μήνυμα του Δημάρχου Ελασσόνας Νίκου Γάτσα

Αγαπητοί συμπολίτες μου,

Θα ήθελα για ακόμη μια φορά να σας ευχαριστήσω για την ευσυνειδησία και το σθένος που έχετε επιδείξει κατά τη διάρκεια αυτής της κρίσης.

Οι προσπάθειες που κάναμε όλοι μαζί, φαίνεται ότι αποδίδουν καρπούς. Από αυτή την περιπέτεια θα βγούμε σύντομα πιο δυνατοί και πιο υπεύθυνοι.

Ως δήμαρχος νιώθω μεγάλη ικανοποίηση για τον μηδενικό αριθμό κρουσμάτων στο Δήμο μας, ωστόσο μου προκαλεί πόνο η κατάσταση στην οποία έχουν περιέλθει εκατοντάδες συμπολίτες μας εξαιτίας της αναστολής της επαγγελματικής τους δραστηριότητας.

Θέλω να τους διαβεβαιώσω ότι ο Δήμος Ελασσόνας και όλοι εμείς προσωπικά θα είμαστε δίπλα τους. Θα φροντίσουμε τόσο κατά τη διάρκεια όσο και μετά από αυτή την περιπέτεια, να απαλύνουμε τις συνέπειές της.

Ενισχύουμε τις κοινωνικές μας υπηρεσίες καθημερινά, προωθούμε ένα εκτεταμένο πρόγραμμα απασχόλησης και ένα σχέδιο οικονομικής ενίσχυσης των αδυνάτων, σχεδιάζουμε σειρά δράσεων με κοινωνικό και ανθρωπιστικό χαρακτήρα.

Σας καλώ όλους, ενόψει της Αγίας και Μεγάλης Εβδομάδας, να εστιάσουμε τη σκέψη μας και το ενδιαφέρον μας στους ανθρώπους που καταβάλλονται οικονομικά και κοινωνικά, ειδικά αυτό το διάστημα.

Εκφράζουμε την αγάπη και την αλληλεγγύη μας σε όσους το έχουν ανάγκη.

Συνεχίζουμε απερίσπαστοι τη μεγάλη αυτή προσπάθεια. Μένουμε ψύχραιμοι, μένουμε δημιουργικοί, μένουμε σπίτι.

Καλή Ανάσταση

Νίκος Γάτσας

Δήμαρχος Ελασσόνας

 

Previous ArticleNext Article