Λάρισα

Μάξιμος καλωσορίζοντας τη Ντόρα: “Με ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ δεν μπορούμε να ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες!”

Ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, αρμόδιος για θέματα Προστασίας του Πολίτη, βουλευτής Λαρίσης, κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, προλογίζοντας την Τομεάρχη Ανάπτυξης της ΝΔ, βουλευτή Α΄ Αθηνών, κ. Ντόρα Μπακογιάννη κατά τη συνέντευξη τύπου που παραχώρησε στα γραφεία του Συνδέσμου Θεσσαλικών Βιομηχανιών (ΣΘΕΒ) είπε τα εξής:

«Καλωσορίζω το κορυφαίο στέλεχος του κόμματος μας, την Ντόρα Μπακογιάννη στην πατρίδα μου, τη Λάρισα, και στα φιλόξενα γραφεία του ΣΘΕΒ. Η τοποθέτησή της ως επικεφαλής του κρίσιμου Τομέα Ανάπτυξης από τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη δείχνει τη βαρύτητα που δίνει η παράταξή μας στην ανάπτυξη ως απαραίτητη προϋπόθεση εξόδου της χώρας από την κρίση και τα μνημόνια.

Δυστυχώς, όπως έχει καταδειχθεί από την έως τώρα συζήτηση του προϋπολογισμού, με αυτή την κυβέρνηση δεν μπορούμε να ελπίζουμε σε καλύτερες μέρες. Η κυβέρνηση ‘‘ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ’’ διακατέχεται από εμμονές και ιδεοληψίες. Ενοχοποιεί την επιχειρηματική δράση, “ποινικοποιεί” το κέρδος και ουσιαστικά διώκει το επιχειρείν με την υπερφορολόγηση. Ανάπτυξη, όμως, δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς την ιδιωτική πρωτοβουλία που δημιουργεί πλούτο. Από τη δίκαιη φορολόγηση αυτού του πλούτου μπορεί να υπάρξει η δυνατότητα κοινωνικής πολιτικής, μέτρα στήριξης των αδύναμων κοινωνικών ομάδων. Νομίζω, όμως, ότι είπα πολλά. Και πάλι καλωσόρισες Ντόρα».

%ce%bc%ce%ac%ce%be%ce%b9%ce%bc%ce%bf%cf%82-%ce%bd%cf%84%cf%8c%cf%81%ce%b1-%ce%bd%cf%84%ce%b1%ce%b2%ce%ad%ce%bb%ce%b7%cf%82-1

Previous ArticleNext Article