Λάρισα

Κατσιαντώνης με Ντόρα Μπακογιάννη: Επενδύουμε στην ανάπτυξη, με πρόγραμμα στην πράξη!

Δίπλα στη Ντόρα Μπακογιάννη βρίσκεται από το πρωί ο Βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κατσιαντώνης, ο οποίος καλωσορίζοντας την θερμά στη Λάρισα, επισήμανε κατά το χαιρετισμό του, το στίγμα της ανάπτυξης που δίνει από την καρδιά της Ελλάδας η Βουλευτής Ν.Δ. Α’ Αθηνών, Τομεάρχης Οικονομίας και Ανάπτυξης, πρώην υπουργός και εκ νέου υποψήφια βουλευτής στο Νομό Χανίων.

” Είναι μια επίσκεψη που δεν έχει μόνο πολιτικό χαρακτήρα, γιατί η κυρία Μπακογιάννη βρίσκεται σήμερα εδώ για να εγκαινιάσει και μία νέα μεγάλη επιχείρηση στη Λάρισα. Ναι υπάρχουν και αυτοί οι άνθρωποι που σε τέτοιες δύσκολες συγκυρίες, με μια κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, προσπαθούν, δημιουργούν και επενδύουν στον τόπο τους.

Φανταστείτε δηλαδή τι έχει να γίνει, μετά το τέλος των εκλογών που κυβέρνηση θα είναι η Νέα Δημοκρατία, και πρωθυπουργός ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με πρόγραμμα που περιλαμβάνει μειώσεις σε φόρους, κίνητρα σε ανθρώπους που θέλουν να προκόψουν στην πατρίδα τους, με εξέλιξη που θα στοχεύει στην ανάπτυξη”.

Previous ArticleNext Article