Ελασσόνα

Ενίσχυση της Πυροσβεστικής Ελασσόνας ζήτησε ο Θανάσης Παιδής από το νέο Διοικητή Πυροσβεστικής Θεσσαλίας

Με τον νέο Περιφερειακό Διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Θεσσαλίας Αρχιπύραρχο Χρήστο Σπαθούλα, συναντήθηκε ο Περιφερειακός Σύμβουλος  Θεσσαλίας, Θανάσης Παιδής. Ο κ. Παιδής, στη συνάντηση που είχε ευχήθηκε στο νέο Διοικητή της ΠυροσβεστικήςΘεσσαλίας καλή αρχή και καλή επιτυχία στα νέα καθήκοντά του, τονίζοντας ότι οι υπηρεσίες και η υλικοτεχνική υποδομή της Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας, όποτε και αν χρειαστεί, είναι στη διάθεση του Πυροσβεστικού Σώματος.

Ο π.  αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλίας, συζήτησε με τον κ. Σπαθούλα για την επίτευξη της καλύτερης δυνατής  δασοπροστασίας αλλά και της πυρασφάλειας του νομού στη νέα αντιπυρική περίοδο.

Ο κ. Θανάσης Παιδής ζήτησε την ενδυνάμωση άμεσα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ελασσόνας   , επισημαίνοντας την μεγάλη έκταση του δήμου  το ανάγλυφο της περιοχής , τα ορεινά χωριά , τις πολλές κτηνοτροφικές μονάδες που υπάρχουν και βεβαία ο Όλυμπος όπου η Πυροσβεστική έχει συνδράμει σε πολλά περιστατικά διάσωσης ορειβατών .

Οι δυο άντρες αναφέρθηκαν στην εποικοδομητική συνεργασία που υπάρχει μεταξύ Περιφέρειας και Πυροσβεστικής Υπηρεσίας που είχε ως αποτέλεσμα τον εξοπλισμό της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με 19 νέα οχήματα ενώ τέλος ο κ. Παιδής συνεχάρη όλη την διοίκηση και το προσωπικό tης Πυροσβεστικής Υπηρεσίας καθώς   η Περιφέρεια Θεσσαλίας έχει τις λιγότερες πυρκαγιές σε όλη τη χώρα συγκριτικά με άλλες Περιφέρειες της χώρας.

Previous ArticleNext Article