Ελασσόνα

Κατσιαντώνης από Επιμελητήριο Λάρισας: “Με συναίνεση και αναπτυξιακές πρωτοβουλίες θα πάμε μπροστά”

“Η σύμπνοια και η συναίνεση είναι η δύναμη μας, και το… λάβαρο μας για να πάμε μπροστά σαν χώρα”, ήταν το μήνυμα του Βουλευτή Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων Γιώργου Κατσιαντώνη, στην εκδήλωση για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Εμπορικού Επιμελητηρίου Λάρισας.

Ο Γιώργος Κατσιαντώνης μιλώντας στους προσκεκλημένους και στα μέλη της νέας διοίκησης του Επιμελητηρίου, επισήμανε την αναγκαιότητα της ενότητας πέρα από κόμματα και προκαταλήψεις, με κοινή πορεία προς την ανάπτυξη, λέγοντας χαρακτηριστικά, πως “η διχόνοια μας οδηγεί σε άλλες εποχές, μιας παρακμιακής και διασπασμένης Ελλάδας, όπου ο ένας αποκαλεί προδότη τον άλλο, στο βωμό της επικράτησης των κομματικών αντιπαραθέσεων, μέσα από μάχες που μόνο καλό δεν κάνουν στη χώρα μας. και στους πολίτες που μας τιμούν με τη ψήφο τους”.

“Οι επιχειρήσεις αποτελούν κεφάλαιο σημαντικό για την Ελλάδα που πασχίζει χρόνια τώρα να βγει από το τούνελ της κρίσης, φαντάζοντας… ανίατη, μέσα από την υψηλή φορολογία, που μπλοκάρει την όποια ανάπτυξη φιλοδοξούν να φέρουν οι άνθρωποι που επενδύουν στην αναγέννηση της Οικονομίας”  τόνισε ο Βουλευτής Λάρισας που έκανε λόγο για επιβεβλημένη εκκίνηση στοχευμένων αναπτυξιακών παρεμβάσεων που θα βγάλουν τη χώρα από το τέλμα, θα δώσουν ανάσα στις επιχειρήσεις, και θα λύσουν το πρόβλημα της ανεργίας.

Ευχόμενος στη νέα διοίκηση “καλή δύναμη στο νέο της έργο” ο Γιώργος Κατσιαντώνης, δήλωσε παρών σε αναπτυξιακές πρωτοβουλίες, μέσα από την ενεργοποίηση χρηματοδοτικών εργαλείων, που θα βάλουν τέλος στην ύφεση, και θα οδηγήσουν την Ελλάδα στην έξοδο από την οικονομική και κοινωνική κρίση.

 

 

Previous ArticleNext Article