Λάρισα

Αδαμούλης: Το Μακεδονικό η αφορμή…αιτία η βαθιά κρίση

Είναι δυνατόν ο πρωθυπουργός της χώρας Α. Τσίπρας να μην μπορεί να πείσει τον Υπουργό Άμυνας Π. Καμμενο κ κυβερνητικο του εταίρο για μια ενιαία κυβερνητική θεση στο λεγόμενο σκοπιανό ζητημα κ να κυβερνα ακόμη αυτή την Χώρα.

Είναι δυνατόν να καλεί ο πρωθυπουργός την αξιωματική αντιπολίτευση να καταθέσει την άποψη της για το εθνικό θεμα, όταν η κυβέρνηση του είναι διχασμενη ;

Είναι δυνατόν ο πρωθυπουργός να επιμένει ότι τώρα είναι η καλύτερη στιγμή να κλείσουμε το εθνικό θεμα κ να τον πιστέψουμε, όταν ο κυβερνητικός του εταιρος , δεν δέχεται τον όρο Μακεδονία σε συνθετη ονομασια;

Ποια είναι η εθνική γραμμή που διαπραγματεύεται ;
Μηπως είναι αυτή που αποδέχεται ότι ο Μ.Αλέξανδρος ανήκει κ στους ψευτομακεδονες σκοπιανους;

Κ Τσίπρα καταφέρατε να διχασετε τους Έλληνες κ να ενωσετε τους σκοπιανους.
Καταφυγατε σε μυστική διπλωματία.
Αντί να έχετε τα κόμματα κ τον λαό μαζί σας κάνατε παιχνίδια για να δημιουργήσετε πρόβλημα στην ΝΔ κ αν είναι εφικτό να προκαλέσετε κ διάσπαση.

Είσασταν απέναντι στα συλλαλητήρια, εγκλωβίζοντας κ τον ιερώνυμο σε αυτή την θεση σας, αποκοπτοντας την εκκλησία απο το ποίμνιό της για πρώτη φορα στην Ιστορία της.

Ο λαός ομως είχε κ έχει αλλη άποψη για το εθνικό θεμα. Βγήκε στους δρόμους για να βροντοφωναξει ,ότι δεν σας έχει εμπιστοσύνη.

Ο λαός σημερα στο συλλαλητήριο της Αθήνας θα διατρανωσει για μια φορά ακόμα ότι η Μακεδονία ειναι μια κ Ελληνική.

Ο ρεαλισμός που επικαλείστε είναι το πρόσχημα της υποταγής.

Ο ρεαλισμός ο δικος μας , λέει ότι δεν έχουμε κανενα λογο να βιαστούμε. Είμαστε στο ΝΑΤΟ κ στην Ε.Ε. Έχουμε το μαχαίρι κ το πεπονι.
Αυτοί πρέπει να κάνουν υποχωρήσεις όχι εμείς.

Τα συλλαλητηρια απετέλεσαν την αφορμή για επαναδιαταξη του πολιτικού σκηνικού.
Τίποτα δεν είναι όπως χθες.
Το Μακεδονικό ήταν η αφορμή. Η βαθειά κρίση η αιτία.

Previous ArticleNext Article