Ελασσόνα

Καταληκτική Γενική Συνέλευση από τον Εμπορικό Σύλλογο Ελασσόνας

Το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας σύμφωνα με το καταστατικό του προσκαλεί τα μέλη του να παρευρεθούν στην 3η και καταληκτική Γενική Συνέλευση η οποία θα πραγματοποιηθεί στις ΝΕΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ του Επιμελητηρίου Λάρισας (Παράρτημα Ελάσσονας) και του Συλλόγου μας (Κ. Οικονόμου 43 δίπλα στο φούρνο Γκριζόπουλου ) την Τετάρτη στις 20 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 21:00.

Θέματα ημερήσιας διάταξη Γ. Σ . :

  1. Διοικητικός – Οικονομικός Απολογισμός  &  απαλλαγή απερχόμενου Δ.Σ.
  2. Διενέργεια εκλογών για την ανάδειξη Εξελεγκτικής και Εφορευτικής επιτροπής,  Διοικητικού Συμβούλιου και Αντιπροσώπων στην ΟΕΜΕ Θεσσαλίας
  3.  Άλλα θέματα και ανακοινώσεις – τοποθετήσεις μελών της Γ. Σ.

Οι αρχαιρεσίες θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 27 Σεπτεμβρίου 2017 από τις  9:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδι.

 Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα στα όργανα του Συλλόγου πρέπει να υποβάλλουν αιτήσεις υποψηφιότητας προς τον Εμπορικό Σύλλογο, το αργότερο μέχρι την Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017.

 Απευθυνόματε σε όλα τα μέλη μας και ιδιαίτερα στους νέους που έχουν και διάθεση για δουλειά να πλαισιώσουν το Δ.Σ. όχι μόνο με τη συμμετοχή στις δραστηριότητές μας αλλά και με την υποβολή υποψηφιότητας στις αρχαιρεσίες.

Συνάδελφοι συμμετέχοντας στη Γενική Συνέλευση και στις εκλογές του συλλόγου μας, δημιουργούμε έναν ισχυρό Εμπορικό Σύλλογο στην πόλη μας .

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο

του Εμπορικού Συλλόγου Ελασσόνας

Previous ArticleNext Article