Λάρισα

Κέλλας: «Στηρίζουμε τα σώματα ασφαλείας»

Την Αστυνομία και την Πυροσβεστική επισκέφτηκε ο αν. Τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ, Βουλευτής Ν. Λάρισας, Χρήστος Κέλλας, πραγματοποιώντας συναντήσεις με στελέχη τους.

Ο Λαρισαίος πολιτικός εξέφρασε τη στήριξή του σε αστυνομικούς και πυροσβέστες, ευχαριστώντας τους για την προσφορά τους στην κοινωνία, ενώ τόνισε πως η νέα Κυβέρνηση θα είναι στο πλευρό τους, σημειώνοντας:

«Ως πολίτης και ως πολιτικός εκφράζω τη βαθύτατη ευγνωμοσύνη μου και υποκλίνομαι στους πεσόντες στο καθήκον συναδέλφους σας, που υπερασπίστηκαν με αυτοθυσία την ανθρώπινη ζωή και το κοινωνικό σύνολο.

Θέλω, επίσης, να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ σε καθέναν και καθεμιά προσωπικά για τον αγώνα, που δίνετε καθημερινά, με την ίδια αυταπάρνηση, προστατεύοντας τις ζωές και τις περιουσίες των πολιτών, διασφαλίζοντας την εσωτερική σταθερότητα και την απρόσκοπτη λειτουργία της κοινωνικοοικομικής ζωής του τόπου.

Ως παράταξη ήμαστε ανέκαθεν δίπλα σας, ενώ ως αυριανή κυβέρνηση της χώρας θα σας στηρίξουμε έμπρακτα, με κάθε μέσο, που θα έχουμε στη διάθεσή μας, προκειμένου να εκπληρώνετε την αποστολή σας με τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια».

Ειδικότερα, σε σχέση με την Αστυνομία, ο αν. Τομεάρχης Παιδείας της ΝΔ, επεσήμανε:

«Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει πει ότι “η Αστυνομία θα αφεθεί να κάνει απερίσπαστη τη δουλειά της” και αυτή θα γίνει από την πρώτη μέρα της διακυβέρνησής μας. Επιπλέον, θα συνδράμουμε το έργο σας σε νομοθετικό και επιχειρησιακό επίπεδο, όπως προβλέπει το πρόγραμμά μας. Το αίσθημα της ασφάλειας θα αποκατασταθεί σε όλη την επικράτεια. Είναι δημοκρατικό δικαίωμα και προϋπόθεση της ελευθερίας κάθε πολίτη να νιώθει ασφαλής».

Τέλος, ο κ. Κέλλας, αφού συνομίλησε με εκπροσώπους των προεδρείων της Ένωσης Αξιωματικών Ελληνικής Αστυνομίας Περιφέρειας Θεσσαλίας και της Ένωσης Αστυνομικών Λάρισας, υπογράμμισε:

«Θα είμαστε σε διαρκή επικοινωνία και είμαι πάντοτε στη διάθεσή σας, για να συζητήσουμε και να προωθήσουμε κάθε συλλογικό αίτημα και πρότασή σας, που θα συμβάλλουν στην ενίσχυση της δημόσιας ασφάλειας».

Previous ArticleNext Article