Λάρισα

Κέλλας: με όραμα και σχέδιο για την εκπαίδευση του μέλλοντος

O βουλευτής Ν.Δ. του Νομού Λάρισας κ. Χρήστος Κέλλας, μετά την τοποθέτησή του ως Αναπληρωτή Τομεάρχη Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

«Μετά από σχεδόν δύο χρόνια ως Υπεύθυνος του Τομέα Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, με απόφαση του Προέδρου μας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, τοποθετήθηκα στη θέση του Αναπληρωτή  Τομεάρχη Παιδείας Έρευνας και Θρησκευμάτων, ενός από τους πιο σημαντικούς και κρίσιμους τομείς του πολιτικού στίβου, πυλώνα της κοινωνίας μας.

Η ανανέωση της εμπιστοσύνης του Προέδρου στο πρόσωπό μου αποτελεί για μένα μεγάλη τιμή και τον ευχαριστώ για αυτό.

Μαζί με τη Νίκη Κεραμέως και τους υπόλοιπους εκλεκτούς συναδέλφους, θα δώσουμε τη μάχη της προόδου, απαιτώντας να σταματήσει η οπισθοδρόμηση και η αποδόμηση των θεμελιακών αρχών της εκπαίδευσης, που προωθεί η σημερινή κυβέρνηση. Στόχος μας το σχολείο του αύριο, ένα εκπαιδευτικό σύστημα ανοιχτών οριζόντων, ένα σύγχρονο πανεπιστήμιο συνδεδεμένο με την αγορά.

Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω όλα τα μέλη του Τομέα Υγείας ανά την Ελλάδα για την πολύτιμη βοήθεια που μου παρείχαν, αλλά και να εκφράσω, για μια ακόμη φορά, την εκτίμηση και τον σεβασμό μου στο Ιατρικό, Νοσηλευτικό, Παραϊατρικό και Διοικητικό προσωπικό των Δομών Υγείας όλης της χώρας, για τις υψηλής  ποιότητας υπηρεσίες, που προσφέρουν στους πολίτες κάτω από δύσκολες συνθήκες.

Αυτά τα δύο χρόνια καταφέραμε να ανάγουμε την Δημόσια Υγεία ως την απόλυτη προτεραιότητα για την παράταξή μας, αναδεικνύοντας τις καταστροφικές κυβερνητικές πολιτικές. Είμαι σίγουρος πως το έργο μας θα αποτελέσει παρακαταθήκη στον νέο Τομεάρχη Υγείας, τον  φίλο συνάδελφο, Βασίλη Οικονόμου  και στους συνεργάτες του, στους οποίους και εύχομαι Καλή Επιτυχία.

Θα εξακολουθήσω να παρακολουθώ συστηματικά τις εξελίξεις στο χώρο της Υγείας,  δίνοντας όμως όλες μου τις δυνάμεις για να αναδείξουμε το όραμα και το σχέδιο μας για την Εκπαίδευση του Μέλλοντος.

Previous ArticleNext Article