Λάρισα

Κέλλας: Θα αλλάξουμε το φορολογικό και ασφαλιστικό των μηχανικών

Επίσκεψη στην νέα διοίκηση της Δημοκρατικής Κίνησης Μηχανικών – Κεντρικής Και Δυτικής Θεσσαλίας, πραγματοποίησε ο αν. Τομεάρχης Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων της ΝΔ, βουλευτής Ν. Λάρισας κ. Χρήστος Κέλλας.

Ο Λαρισαίος πολιτικός συνεχάρη το νέο προεδρείο για την εκλογή του, άκουσε με προσοχή τις παρατηρήσεις των μηχανικών και αντάλλαξε μαζί τους απόψεις για όλα τα θέματα που τους απασχολούν και τέθηκαν στη συζήτηση.

Εκτενής αναφορά έγινε στο πρόγραμμα  “Εξοικονομώ κατ’οίκον ΙΙ” και “την προχειρότητα με την οποία αντιμετωπίζει η Κυβέρνηση την ενεργειακή θωράκιση των κτιρίων”, το ασφαλιστικό και το φορολογικό των Μηχανικών, το σύστημα παραγωγής Δημοσίων Έργων και το πρόβλημα των μεγάλων εκπτώσεων σε αυτά, καθώς και την μειωμένη οικοδομική δραστηριότητα, που πλήττει ιδιαίτερα τους νέους μηχανικούς.

Τις δυο πλευρές απασχόλησε ακόμη και το ζήτημα των αναγκαίων παρεμβάσεων που πρέπει να πραγματοποιηθούν στη συνοικία του Αγ. Γεωργίου μετά το νέο, τραγικό, θανατηφόρο δυστύχημα που κόστισε τη ζωή σε μια νεαρή συμπολίτισσα.

Αμέσως μετά την συνάντηση ο κ. Κέλλας δήλωσε, “ιδιαίτερα χαρούμενος”, που επισκέφθηκε τη νέα διοίκηση της ΔΚΜ, “ικανοποιημένος για τη λεπτομερή και σφαιρική ενημέρωση” που δέχτηκε, ενώ διαβεβαίωσε τους μηχανικούς πως “θα συνεχίσει να βρίσκεται στο πλευρό τους, παρακολουθώντας στενά τα θέματα που τους αφορούν”, τονίζοντας πως “ανάπτυξη με τέτοιους φόρους και εισφορές και χωρίς σωστές υποδομές, δεν μπορεί να υπάρξει”.

Στην συνάντηση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της ΔΚΜ, Χρήστος Παληός, η Α’ Αντιπρόεδρος Παναγιώτα Μπίσκα, ο Γεν. Γραμματέας Αστέριος Νάρης, η Ταμίας Ευταξία Γκερλιώτου, καθώς και ο Πρόεδρος του ΤΕΕ Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας, Νικόλαος Παπαγεωργίου και ο Γραμματέας Βασίλειος Γερογιάννης.

 

Previous ArticleNext Article