Αθλητισμός

Ισόπαλο χωρίς γκολ το ντέρμπυ της Έλασσόνας (φώτο)

Ισόπαλο χωρίς τέρματα τελείωσε το ντέρμπυ της αγωνιστικής στην Ελασσόνα με αντιπάλους τον τοπικό ΠΟΕ και τον Φαλανιακό. Η ομάδας της Φαλάνης διατήρησε το αήτητο ενώ η ομάδα της Ελασσόνας παρέμεινε σε τροχιά πλει οφ.
Το φιλμ του αγώνα:
15΄σουτ του Πανταζή αποκρούει σωτηρια ο Σουγλης και στη συνεχεια νεο σουτ και η μπαλα αουτ.
19′ σουτ του Μπαρλαγιαννη και αποκρουει με γροθιες ο τερματοφυλακας του Φαλανιακου στη συνεχεια της φασhς η μπαλα σε σουτ των παιχτων του ΠΟΕ χτυπαει σε χερι αμυντικου και ο διαιτητης δινει πεναλτι, το χτυπαει πλασαριστα ο Ματουλας και αποκρουει σε κορνερ ο γκολκηπερ του Φσλανιακου.
30′ σουτ φαουλ του Γκαραγκουνη και η μπαλα ελαχιστα αουτ.
50′ σουτ του Γκαραγκουνη αουτ
 60′ αλλαγη στη θεση του Μπαρλαγιαννη τον Ζηρδελη
62′ τετατετ παιχτης του Φαλανιακου και σωζει ο Γουπος πεφτοντας στα ποδια του επιθετικου και διωχνει καθαρα με εξοδο με τα χερια και με τους παιχτες της Φαλανης και τον προπονητη τους να διαμαρτυρονται για πεναλτι.
65′ αλλαγη στη θεση του Συναπαλου τον Καλυβα
67′ σουτ φαουλ Σουγλη και η μπαλα κοντραρει..
75′ αλλαγη στη θεση του Γκαραγκουνη ο Λαγιοκαπας
77′ σουτ του Ματουλα στη γωνια και ωραια αποκρουση σωζει ο γκολκηπερ του Φαλανιακου.
ΠΟΕ(Ζιαγκας Ζησης): Γουπος, Μπουσιας, Νταμπωσης, Σουγλης, Λαγος, Συναπαλος, Μαντζαρης, Κυριτσης Αθ., Μπαρλαγιαννης, Ματουλας, Γκσραγκουνης. Αναπληρωματικοι:Καλυβας Γκαντουνας Πετανι Παπαιωαννου Χατζηβασιλης Λαγιοκαπας Ζηρδελης.
Φαλανιακος (Μπεριτζας Τασος ): Μπιμπλιτζης, Μαχαιρας, Μανικος, Σουλι, Φλωρος Β., Λυγουρας Β., Πανταζης Γ., Λυγουρας Χ., Ιωαννιδης, Τσιακος , Λεσαι. Αναπληρωματικοι :Ακριβοπουλος, Πανταζης, Δημητρελης, Παπαγουλας, Βαρσαμης,  Ντανικας,  Αλατας.
Διαιτητές: Αγγελουλης, Νικζας, Δεδικουσης.
*Χρήστος Αγοραστός
Previous ArticleNext Article