Λάρισα

Θεοδώρα Κάλλα «Σας ευχαριστώ Θερμά»

Αγαπημένοι/ες φίλοι/φίλες,

Ένας ακόμη προεκλογικός αγώνας φθάνει στο τέλος του.

Θέλω να σας ευχαριστήσω από καρδιάς για την αμέριστη στήριξη σας όλο αυτό το χρονικό διάστημα της εκλογικής αναμέτρησης.

Με «κρατήσατε» ενεργή και ακμαία με τα μηνύματα αγάπης, με τις ατάκες σας, με τα όμορφα βιντεάκια σας, με το πηγαίο χιούμορ σας. Τι άλλο μπορεί να ζητήσει ένας Υποψήφιος Βουλευτής !

Δεν σας κρύβω ότι υπήρχαν μέρες που ένιωθα τη δυσκολία του όλου εγχειρήματος και μέρες που με την έμπρακτη συμπαράσταση σας συνέχιζα τον αγώνα με αισιοδοξία….

Το «ευχαριστώ» είναι λίγο για να εκφράσει την τόση αγάπη που εισέπραξα !

Τώρα πολύ ταπεινά κι εγώ με τη σειρά μου θα ζητήσω την ψήφο σας για να πραγματοποιήσουμε  ΜΑΖΙ  όλα όσα δεν έγιναν και όλα όσα πρέπει να γίνουν…

Στην προσπάθεια μου αυτή δεν χρησιμοποίησα συμβατικούς τρόπους επικοινωνίας (βραδινές εξόδους, πολιτικές ομιλίες), αλλά προτίμησα την άμεση επικοινωνία μαζί σας, «πόρτα – πόρτα» για να έρθω σε προσωπική επαφή με Σας και να ακούσω από πρώτο χέρι τις ανάγκες σας, τους προβληματισμούς σας και τις προτάσεις σας…

Θεωρώ ότι μπορώ να σας εκπροσωπήσω επάξια πάντα με γνώμονα το συμφέρον των συμπολιτών μου και τη βελτίωση του βιοτικού τους επιπέδου.

Για άλλη μια φορά Σας Ευχαριστώ Θερμά !

Θεοδώρα Κάλλα – Υποψήφια Βουλευτής Λάρισας με τη Νέα Δημοκρατία

Previous ArticleNext Article