Ελασσόνα

Η επιστολή της μαθήτριας που συγκίνησε το Γιώργο Κατσιαντώνη…

Η νέα γενιά «δείχνει» το μέλλον και η άποψή της συγκινεί. Οι 17αρηδες ψηφίζουν για πρώτη φορά φέτος. Ο Γιώργος Κατσιαντώνης, πάντα κοντά στους νέους, φαίνεται ότι «αγγίζει» τους προβληματισμούς τους και τις αγωνίες τους για το αύριο.

Η «αθέατη ματιά» αυτού του εκλογικού σώματος παίρνει μορφή, μέσα από την επιστολή της μαθήτριας που εστάλη προσωπικά στο Βουλευτή Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας, την οποία κοινοποιεί, προκειμένου να την ευχαριστήσει για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό του…

Η επιστολή της μαθήτριας που συγκίνησε το Γιώργο Κατσιαντώνη, έχει ως εξής:

Αξιότιμε κύριε Κατσιαντώνη ,

Είμαι μια μαθήτρια που τελείωσε την τρίτη Γυμνασίου και κατοικώ στη επαρχία Λάρισας..

Έτυχε πρόσφατα να διαβάσω ένα μέρος του βιογραφικού σας και είναι αλήθεια πως εντυπωσιάστηκα . Συνειδητοποίησα πως πραγματικά είστε ένας αξιόλογος  και πολύ μορφωμένος πολιτικός με αρκετή εμπειρία. Διαβάζοντας λοιπόν το προεκλογικό σας φυλλάδιο θέλησα πραγματικά να επικοινωνήσω μαζί σας για να σας εκφράσω πρώτα απ’ όλα τον θαυμασμό μου , τις ανησυχίες μου για το μέλλον της χώρας μας καθώς και τις προσδοκίες μου όχι μόνο από εσάς αλλά και από όλο το κόμμα .

Καταρχήν ως μαθήτρια ελπίζω να δοθεί ιδιαίτερη σημασία και προσοχή στην παιδεία ,καθώς είναι ευρεία γνωστό  πως προσφέροντας  τη σωστή παιδεία στους νέους ,εξασφαλίζεις ένα καλύτερο αύριο για την κοινωνία .

Ακόμη ,ένα σημείο του φυλλαδίου σας που μου έκανε πραγματικά εντύπωση ήταν  η αναφορά σας στην Ορθοδοξία και στις παραδόσεις καθώς και στην συμβολή τους στην επιβίωση του ελληνισμού στο εξωτερικό. Πραγματικά συμφωνώ απόλυτα με όλα όσα έχετε αναφέρει και πιστεύω πως αυτά είναι τα  στοιχεία που καθορίζουν την ταυτότητα μας ως Έλληνες .Έργο σας λοιπόν είναι η διατήρηση και διαφύλα-ξη αυτών των αξιών , καθώς τα τελευταία χρόνια δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν προσπαθήσει να τις καταστρέψουν .

Χαρακτηρίζουν τους χριστιανούς και γενικότερα τους ανθρώπους οι οποίοι αγαπούν τη χώρα τους ως συντηρητικούς και εθνικιστές. Μιλούν για ρατσισμό προς τους ξένους ενώ κι εμείς οι Χριστιανοί δεν είναι λίγες οι φορές που αντιμετωπιζόμαστε ως ακραίοι ή υπερβολικοί , επειδή απλά κάνουμε Σταυρό.

Κάτι ακόμη που με προβληματίζει αρκετά είναι όπως έχω ήδη αναφέρει το μέλλον της χώρας μας . Ως πολίτης αυτής της χώρας, έχω δυσανασχετήσει αρκετά με την αντιμετώπιση της τωρινής κυβέρνησης κυρίως σε εθνικά θέματα . Δεν θέλω να γίνομαι κουραστική αναφέροντας περιστατικά και γεγονότα . Το μόνο που θέλω και απαιτώ από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας είναι μια καλύτερη αντιμετώπιση σε τέτοια θέματα , μια αντιμετώπιση που δεν θα προσβάλει την ταυτότητα μας, που δεν θα έχει αρνητικές συνέπειες στην πολιτεία . Δεν θέλω σε καμία περίπτωση να σας υποδείξω το έργο σας , και ζητώ συγγνώμη εκ των προτέρων αν το έχω κάνει άθελά μου .

Κλείνοντας σας εύχομαι καλή επιτυχία στις εκλογές , ελπίζω πραγματικά ο κόσμος  να καταλάβει τι  είναι καλό για την κοινωνία και να κάνει επιτέλους την πολιτική αλλαγή . Σας εύχομαι κάθε ευτυχία και να χαίρεστε την οικογένειά σας.

 

Με βαθύτατη εκτίμηση

Μια μελλοντική ψηφοφόρος

Previous ArticleNext Article