Ελασσόνα

Θανάσης Παιδής: Μόνιμη λύση στο πρόβλημα ύδρευσης του Δρυμού Ελασσόνας – Ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων ικανοποιήθηκε

Ένα χρόνιο αίτημα των κατοίκων του Δρυμού Ελασσόνας οδεύει προς την οριστική ικανοποίησή του, καθώς κατά τη χθεσινή συνεδρίαση το Περιφερειακό Συμβούλιο Θεσσαλίας – μετά από εισήγηση του περιφερειάρχη Κώστα Αγοραστού – ενέκρινε ομόφωνα την υπογραφή Προγραμματικής Σύμβασης με την Δ.Ε.Υ.Α Ελασσόνας για τo έργο κατασκευής δικτύου ύδρευσης.

Με τις εργασίες για την κατασκευή του δικτύου ύδρευσης θα επιλυθεί με μόνιμο τρόπο το οξύ πρόβλημα στην Τοπική Κοινότητα, η οποία ταλαιπωρείται από την ακαταλληλότητα των υδάτων των υφιστάμενων γεωτρήσεων στην ευρύτερη περιοχή. Γι’ αυτόν τον λόγο κρίνεται απαραίτητη η μεταφορά νερού από το δίκτυο ύδρευσης της πόλης της Ελασσόνας. Ο προϋπολογισμός των συνολικών παρεμβάσεων φτάνει τις 245.000 ευρώ.

Σε δήλωσή του ο Θανάσης Παιδής επισήμανε ότι «αφουγκραζόμαστε τα προβλήματα των τοπικών κοινωνιών και δίνουμε λύσεις με στόχο τη βελτίωση των καθημερινών συνθηκών διαβίωσης στις κοινότητες. Μετά την απόφαση του Περιφερειακού Συμβουλίου οδηγείται προς αντιμετώπιση το οξύ πρόβλημα ύδρευσης που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του Δρυμού. Με την ολοκλήρωση του έργου και την μεταφορά νερού από το δίκτυο ύδρευσης της Ελασσόνας οι πολίτες θα απολαμβάνουν με ασφάλεια το βασικότερο αγαθό. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε, ακούγοντας τους πολίτες και επιλύοντας ζητήματα της καθημερινότητάς τους» υπογράμμισε, κλείνοντας, ο Θανάσης Παιδής.

Previous ArticleNext Article