Ελασσόνα

Δυναμικό παρόν της Modeco στην έκθεση XΕΝΙΑ

Η modeco έδωσε και το 2019 δυναμικά το παρόν στην XΕΝΙΑ – Έκθεση Ξενοδοχειακού Εξοπλισμού, που πραγματοποιήθηκε από 23 έως 25 Νοεμβρίου στο Metropolitan Expo στην Αθήνα!

Έπειτα από μία επιτυχημένη παρουσία στην αντίστοιχη έκθεση Hotelia στη Θεσσαλονίκη, η modeco Hotel & Pro παρουσίασε στο εξειδικευμένο της περίπτερο και στην ΧΕΝΙΑ την πλήρη συλλογή επίπλωσης που διαθέτει για Ξενοδοχεία, Βίλλες, Διαμερίσματα και Δωμάτια.

Επιχειρηματίες που ξεκινούν νέα τουριστική μονάδα φιλοξενίας ή προγραμματίζουν ανακαίνιση, θαύμασαν από κοντά τις ολοκληρωμένες προτάσεις και λύσεις της εταιρίας μας ενώ παράλληλα είχαν τη δυνατότητα να συνομιλήσουν με τα έμπειρα στελέχη της modeco για τις εξειδικευμένες ανάγκες επίπλωσης του χώρου τους.

Η modeco που έχει μία ιστορία και εμπειρία 40 χρόνων ποιότητας στο έπιπλο, εκτός από την πλήρη συλλογή επίπλωσης για ξενοδοχειακές επιχειρήσεις, γραφεία και επαγγελματικούς χώρους, κατέχει ηγετική θέση στο χώρο του Παιδικού & Νεανικού Επίπλου και προτάσεις για όλο το σπίτι, με ένα εκτεταμένο δίκτυο καταστημάτων λιανικής.

Παράγει έπιπλα κορυφαίου σχεδιασμού και λειτουργικότητας, που προβάλλουν την αξία του χώρου σας, κατασκευασμένα αποκλειστικά στην Ελλάδα στο εργοστάσιο της modeco.

Με το σχεδιαστικό πρόγραμμα 3D απεικόνισης και τη μοναδική εξυπηρέτηση των άριστα εκπαιδευμένων στελεχών της, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για κάθε επιχείρηση και ιδιώτη.    

 Modeco Hotel & Pro

  • Έκθεση – Γραφεία Αθήνας : Λ. Μεσογείων 436, Αγία Παρασκευή : τηλ.: 210-6008292
  • Εργοστάσιο: 3ο χλμ. Ελασσόνας – Δεσκάτης, Ελασσόνα email: info@modeco.gr
  • Καταστήματα : Αθήνα – Άλιμος –: Λ. Αλίμου 67 & Κυθηρίων, τηλ.: 210-9917630

Θεσσαλονίκη : Γ. Παπανδρέου 98 & Ανδριανουπόλεως, Καλαμαριά, τηλ.: 2310-801530-1

Λάρισα : Ηρώων Πολυτεχνείου 84, τηλ.: 2410-551121

  • Πληροφορίες για συνεργασίες & franchise: 24930-25301-3

www.modecopro.gr

Previous ArticleNext Article